Skip To The Main Content

Wellicht dat u zich herkent in onderstaande situaties?

• Er is sprake van een fusie met een andere woningcorporatie
• Er zijn betalingsachterstanden bij vertrekkende huurders
• Uw dienstverlening moet (verder) worden gedigitaliseerd
• De integriteit van uw organisatie komt onder druk te staan
• Er moet beleid worden gemaakt omtrent privacy & gegevensbescherming

Bij de keuze voor een effectieve en kwalitatieve oplossing voor dergelijke vraagstukken is het essentieel om een duidelijk beeld te hebben van alle financiële en juridische consequenties en de impact op de externe omgeving en het eigen personeel. Met een multidisciplinaire aanpak brengt USG Professionals dit speelveld op praktische en efficiënte wijze in kaart, bezien vanuit de vakgebieden Legal, Finance, Marketing & Communicatie en HR.


USG Professionals organiseert regelmatig Ronde Tafel sessies voor haar opdrachtgevers. Binnenkort organiseren we een sessie over privacy wetgeving / gegevensbescherming bij woningcorporaties. Als de datum vaststaat, maken we dit zo snel mogelijk bekend. U bent van harte welkom om hieraan deel te nemen. Samen met collega bestuurders en onze branche-experts uit de vakgebieden finance, legal en marketing en communicatie bespreken we het vraagstuk vanuit een multidisciplinair perspectief.

Contact

Voor vragen over de Ronde Tafel of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Miranda Kiesling, coördinator multidisciplinaire aanpak voor woningcorporaties USG Professionals.

06-54967709
miranda.kiesling@usgfinance.nl

Zo maken wij het verschil 

• USG Professionals brengt met een interdisciplinaire aanpak het speelveld op praktische en efficiënte wijze in kaart. We bieden handvatten voor een gedegen en integrale aanpak waarbij wij uw organisatie ondersteunen met advies. Desgewenst nemen wij ook (delen van) de uitvoering uit handen.

• Een kernteam van bevlogen professionals - vakinhoudelijke experts met kennis van en ervaring bij woningcorporaties - ontzorgt uw organisatie. Flexibel, doeltreffend, met het oog voor uw business, personeel én klantrelatie.

• Transparante tarifering op basis van een resultaatverplichting of een inspanningsverplichting.

​Wij werken samen

Als strategisch samenwerkingspartner stelt USG Professionals woningcorporaties in staat zich primair te richten op hun kernactiviteiten. In de rol van adviseur en uitvoerder vullen we uw organisatie aan met kennis en expertise, zowel op inhoudelijk én procesmatig vlak. We verbinden verschillende disciplines met een onderscheidend aanbod van totaaloplossingen. Van het overnemen van gehele processen, of een gedeelte daarvan, tot detachering en de uitvoer van specifieke projecten. 

USG Professionals bestaat uit de labels: 
• USG Legal 
• USG Finance 
• USG Marketing, Communication & Sales

Stuk voor stuk onderscheidend door jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak. Pragmatisch. Accountable. Resultaatgericht.

Copyright 2014 USG People