Skip To The Main Content

USG Professionals. Wij Werken Samen

Omdat de wereld steeds sneller verandert, verwachten opdrachtgevers meer en meer van ons. Daarmee is onze rol natuurlijk vele malen interessanter geworden. Sterker, we vinden onszelf opnieuw uit. We groeien van klassiek detacheren naar een partner die op alle mogelijke manieren helpt om organisaties wendbaar te houden en doelstellingen te bereiken. Tegelijkertijd zijn we een plek waar professionals op het gebied van legal, finance en marketing en communicatie zich kunnen blijven ontwikkelen. Daar zijn we trots op. Daar werken we hard aan.

Samen met opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers hebben meer en meer behoefte gekregen aan een duurzame samenwerking. Een samenwerking op basis van gemeenschappelijk doelen en een gedeeld belang.  Die doelen en belangen worden op de eerste plaats gevormd door de plannen, ambities, specifieke wensen en eisen van de opdrachtgever. Op basis van diepgaande kennis van het werkgebied van opdrachtgevers komen wij altijd met een passende, toekomstbestendige oplossing: een unieke mix van diensten en de flexibele inzet van de juiste mensen.

Samen met professionals

Maar wat zijn dan ‘de juiste mensen’? Dat zijn professionals met een hoog kennisniveau, van junior tot zeer ervaren, maar bovenal mensen met de juiste mentaliteit. En die mentaliteit komt voort uit de behoefte om samen te werken en de mogelijkheid krijgen om dat te doen.

Want onze professionals werken niet voor ons, die werken mét ons. En wij met hen. Het zijn stuk voor stuk mensen die bewust kiezen voor de ruimte en de mogelijkheden die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen. Geen strak keurslijf, hier krijgen ze de vrijheid én verantwoordelijkheid om zichzelf te verbeteren. Dat is wat USG Professionals hen kan bieden, en dat is wat opdrachtgevers dagelijks ervaren in de kwaliteit van hun inzet.

Samen groeien

Als het om samenwerken gaat, lopen wij voorop en nemen we onze verantwoordelijkheid. USG Professionals heeft dankzij de duurzame samenwerking met meerdere opdrachtgevers wél de mogelijkheid om als werkgever te investeren in mensen op het gebied van legal, finance en marketing en communicatie.  Iets wat voor opdrachtgevers, omdat ze zich bijvoorbeeld gedwongen moet focussen op kernactiviteiten, soms onmogelijk is. Op deze manier zorgen we ervoor dat waardevolle professionals zich kunnen blijven ontwikkelen in hun vak.

Voor USG Professionals is samenwerken de enige logische manier van werken. Op die manier kunnen wij een blijvend vruchtbare voedingsbodem bieden voor de groei van mensen én organisaties. Een opwaartse spiraal waar alle betrokken van profiteren. Want ook dat hoort bij samenwerken

USG Professionals.
Wij Werken Samen.

 
Copyright 2014 USG People