Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, Legal en Marketing, Communication & Sales.

Inspiratiefestival Mixed Emotions Live op 9 november

17 oktober, 2017
keyvisual-2017-mail[4]

Mixed Emotions Live is een inspiratiefestival voor marcom-professionals met alles wat ons vak zo mooi maakt. ​Op 9 november van 12.00 – 20.00 uur leer je alles over de laatste trends, reclame, marketing, communicatie, interactie en duurzaamheid onder het genot van kunst, muziek en food. En het event is vernieuwd. Dit jaar vind je er waanzinnige merken, scherpe visies en nog meer workshops. Profiteer als relatie van USG Professionals nu van een exclusieve kortingsaanbieding! 

Line up
Je kunt je laten inspireren door interessante sprekers zoals: Paul Rijks, Brand Manager van Hertog Jan (winnaar van de Gouden Effie) en Aart Lensik, eigenaar van LVB Networks, het meest bekroonde contentmarketingbureau van Nederland. Maar er komen nog veel meer sprekers. Bekijk hier de volledige line-up. 

Exclusieve aanbieding voor jou
Normaal betaal je € 90,- voor een kaartje (zonder lunch) maar voor jou als gewaardeerde relatie bedraagt de prijs slechts € 75,-. De aanbiedingscode die je kunt gebruiken is USGMELIVE17. Vul dit in bij het bestellen van je ticket. 

Lijkt het je wat? Meld je nu aan
Copyright 2014 USG People