Skip To The Main Content

Al zolang we bestaan (sinds 1991) versterken onze communicatieprofessionals de dienst publieke communicatie bij het Rijk. En sinds 2014 zijn we voorkeursleverancier voor de 12 ministeries, vele uitvoerende diensten, inspecties en Hoge Colleges van Staat. Dagelijks leveren ruim 45 collega’s een unieke bijdrage aan een beter Nederland. Een partnerschap met ​als basis kennis en expertise. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s voor de mooie opdrachten die we nog open hebben staan!

Iets voor jou? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Onze aanpak

Het Rijk maakt serieus werk van Nederland. Wij maken serieus werk van jouw werk bij het Rijk. In onze aanpak sta jij centraal, met al jouw ervaring, wensen en ambities. We zoeken hierin de juiste match tussen opdracht en persoon. ​Wij weten dat als jij op de juiste plek zit, je in je element bent en je het beste werk levert. Of je nu bij ons in vaste dienst komt, op detacheringsbasis werkt of aan de slag gaat als freelancer. Wij zorgen ervoor dat jij het beste van jezelf kunt laten zien. 

lees verder Je kunt bij ons in vaste dienst komen​, aan de slag op detacheringsbasis of inschrijven als ZZP'er.
lees verder Door onze jarenlange ervaring kennen we de Rijksoverheid als geen ander
lees verder Je wordt onderdeel van ons netwerk boordevol interessante opdrachtgevers, opdrachten en like-minded vakidioten
lees verder Er is altijd een USG collega in de buurt met wie je kunt sparren of gewoon even lekker een kop koffie kunt drinken.
lees verder Eerste mogelijkheid tot inschrijven voor de populaire World Cafés

In dienst als professional

Wil jij job-hoppen met de zekerheid van een vast contract? En wil jij continu ​worden uitgedaagd om nieuwe (maatschappelijke)vraagstukken op te lossen met  creatieve en innovatieve oplossingen? Dan ben je bij ons op je plek. Het is wat ons typeert als organisatie en partner bij ​de Rijksoverheid. 

Voordelen​:
lees verder Vast contract, met uitstekende bonusregeling
lees verder Ontwikkeling door coaching, begeleiding, intervisie, training & opleidingen
lees verder Je bent van harte welkom bij onze borrels, kwartaalbijeenkomsten en  jaarlijkse wintersport

Werk als ZZP'er via USG Marketing & Communications

Je kunt als freelance communicatieadvieur alleen aan de slag bij de Rijksoverheid via een geselecteerd bureau. USG Marketing & Communications is partner van de Rijksoverheid via de raamovereenkomst voor de inhuur van communicatieprofessionals voor de Rijksoverheid.

USG Marketing & Communications heeft interessante interim communicatie en marketingopdrachten voor ZZP’ers bij de Rijksoverheid. Wil je meer weten over onze opdrachten? Neem contact met ons op of schrijf je in als ZZP'er.

Voordelen​:
lees verder Contractadministratie uit handen
lees verder We zorgen ervoor dat je factuur altijd binnen 30 dagen wordt betaald
lees verder We zijn altijd op zoek naar lange termijn partnerschappen

Neem contact met mij op

Ik wil me inschrijven als

Upload je cv of geef je LinkedIn-profiel aan ons door.

Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve ​gevolgen. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan USG Professionals en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.
CV
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

​Vragen?
Stel ze gerust aan:

​​​Kitty Lemckert
​Recruiter Rijksoverheid

kittylemckert

 Stuur me een e-mail, bel me ​op 
0612969335 of stuur me een berichtje via LinkedIn.

​Roos Freriks
​Recruiter Rijksoverheid

roosfreriks

 Stuur me een e-mail, bel me ​op 
06 18 19 25 95 of stuur me een berichtje via LinkedIn.

 
Copyright 2014 USG People