Skip To The Main Content

Werken bij USG MarCom

Elke dag werken er verspreid over ons land rond de 150 USG MarCommers voor honderden opdrachtgevers. Dat doen ze samen met de 12 accountmanagers die kind aan huis zijn bij bijna alle bedrijven en marketingcommunicatieafdelingen van ons land. Allemaal delen ze een enorme gedrevenheid en hebben plezier in om mensen en bedrijven vooruit te helpen en succesvol te maken. Niet omdat het moet, maar gewoon, uit oprechte interesse en nieuwsgierigheid. Uit liefde voor hun vak.

Met elkaar vormen we een hechte club mensen van en voor marketingcommunicatieprofessionals. We vinden het belangrijk onszelf te blijven ontwikkelen en te blijven leren van elkaar. We zorgen voor de juiste verbindingen tussen professionals en organisaties. We delen kennis en expertise en het laatste nieuws over ons vakgebied. Zo helpen we elkaar met de ontwikkelingen van onze carrière en bedrijven met het oplossen van hun marketing- en communicatieproblemen. Zo blijven we kennis– en sparringpartners voor professionals en opdrachtgevers.

We zijn altijd op zoek naar collega’s die net zoals wij houden van uitdagingen. Professionals die een stap verder durven te gaan, soms ook buiten geijkte paden om. Marketing- en communicatieprofessionals die ambassadeurs zijn van hun vak.

 

We zijn altijd op zoek naar bevlogen marketing & communicatie professionals. Mensen met een voorliefde voor het vak die graag aan verschillende marketing of communicatie projecten werken. Dat kan bi​j USG MarCom op junior, medior of senior niveau. 
Via onze opdrachtgevers hebben we regelmatig interessante opdrachten en vacatures uit staan. Onze opdrachtgevers variëren van non-profit tot profit. Bekijk onze opdrachten en vacature pagina eens, misschien is er een mooie match! 
USG ​MarCom heeft interessante interim communicatie- en marketingopdrachten voor ZZP’ers. We hebben een groot landelijk netwerk en onze opdrachtgevers zijn toonaangevende profit- en nonprofit organisaties. Bovendien bieden we een ruim aantal opdrachten bij de overheid. 
Ben jij als ZZP’er een voorkeurskandidaat bij een overheid die een mantelovereenkomst heeft met USG Marketing & Communications? Neem contact met ons op. Dan word je via ons als communicatieadviseur geplaatst.
Copyright 2014 USG People