Skip To The Main Content

Werken bij USG MarCom

Elke dag werken er verspreid over ons land rond de 150 USG MarCommers voor honderden opdrachtgevers. Dat doen ze samen met de 12 accountmanagers die kind aan huis zijn bij bijna alle bedrijven en marketingcommunicatieafdelingen van ons land. Allemaal delen ze een enorme gedrevenheid en hebben plezier in om mensen en bedrijven vooruit te helpen en succesvol te maken. Niet omdat het moet, maar gewoon, uit oprechte interesse en nieuwsgierigheid. Uit liefde voor hun vak.

Met elkaar vormen we een hechte club mensen van en voor marketingcommunicatieprofessionals. We vinden het belangrijk onszelf te blijven ontwikkelen en te blijven leren van elkaar. We zorgen voor de juiste verbindingen tussen professionals en organisaties. We delen kennis en expertise en het laatste nieuws over ons vakgebied. Zo helpen we elkaar met de ontwikkelingen van onze carrière en bedrijven met het oplossen van hun marketing- en communicatieproblemen. Zo blijven we kennis– en sparringpartners voor professionals en opdrachtgevers.

We zijn altijd op zoek naar collega’s die net zoals wij houden van uitdagingen. Professionals die een stap verder durven te gaan, soms ook buiten geijkte paden om. Marketingcommunicatieprofessionals die ambassadeurs zijn van hun vak. Herken jij jezelf hier ook in? Kom bij ons werken en check de vacatures die we op dit moment open hebben staan: 

      Adviseur Overheidscommunicatie
      Junior recruiter
      Marketing Communicatie Professional: junior, medior en senior
      Interessante opdrachten voor ZZP’ers via USG Marketing & Communications
      Als voorkeurskandidaat aan de slag bij de overheid via USG Marketing & Communications

Daarnaast zijn wij sinds 2014 partner bij de Rijksoverheid en hebben wij hier diverse opdrachten. 

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan voor een van onze opdrachtgevers? Bekijk de opdrachten en vacatures. ​Je kan je ook via onderstaande button bij ons inschrijven als Marketing Communicatie Professional. 

Copyright 2014 USG People