Skip To The Main Content

Werk jij graag op opdrachten binnen de publieke sector? Denk hierbij aan Rijksoverheid, Rijkswaterstaat, Provincies, Gemeenten, Hoogheemraadschappen en Waterschappen. USG Marketing & Communications heeft vele klanten op dit gebied en gaat graag met je in gesprek!

Of je nu ZZP’er bent of liever als Marcom professional in dienst bij ons tijdelijke opdrachten wil vervullen, het belangrijkste is dat je affiniteit hebt met de maatschappelijke vraagstukken die overheidsinstanties te bieden hebben! Herken je dit? Schrijf je dan in voor de speeddate avond op dinsdag 17 juli 2018 en wie weet helpen wij jou aan die volgende opdracht of word jij onze nieuwe Marcom professional.
 
Wanneer je je inschrijft word je van 18.00 tot 20.00 uur uitgenodigd om te komen speeddaten met Marcom professionals en recruiters van USG. Zij vertellen je alles over het werk in de publieke sector. Daarnaast kun jij natuurlijk aangeven wat jouw wensen en kwaliteiten zijn. Is het een match? Dan gaan we graag verder met je in gesprek over de mogelijkheden!

Meld mij aan voor de speeddate avond!

Upload hier je CV
Praktische informatie: 

Datum: Dinsdag 17 juli 2018
Tijdstip: 18.00 tot 20.00 uur
Adres: Parkstraat 21, Den Haag

Vragen? 
Stel ze gerust aan:

​​​Kitty Lemckert
Recruiter Rijksoverheid

kittylemckert

 Stuur me een e-mail, bel me ​via 0612969335 of stuur me een berichtje via LinkedIn.

Copyright 2014 USG People