Skip To The Main Content
juniorrecruiter_website

Heb jij vrij snel door hoe iemand in elkaar zit? Ben je een echte netwerker en voel je feilloos aan wie bij welk bedrijf zou passen? Dan zijn we op zoek naar jou. We zoeken een recruiter voor het leukste team van USG MarCom.
lees verder Lees verder
socialvideoinjecommunicatiestrategie

Dat video een onmisbare tool is in je social media strategie weten we inmiddels wel. Tijd om aan de slag te gaan dus! Wil jouw organisatie ‘iets met video’, maar heb je nog geen idee hoe en wat? Hier zeven onderwerpen die je direct in kunt zetten voor een succesvolle social video.
lees verder Lees verder

toekomstcommunicatie

De toekomst. Eng, ongrijpbaar of ver-van-ons-bed? Helemaal niet! We leven in een tijdperk waarin alles kan. Er is geen enkel vak dat zo wordt beïnvloed door de toekomst als het marketing- en communicatie vak. De nieuwe mogelijkheden vliegen je om de oren.
​ lees verder Lees verder

gepersonaliseerdemarketing

Met de opkomst van gepersonaliseerde marketing is een spanningsveld ontstaan tussen relevantie en privacy. Consumenten worden zich steeds bewuster van de risico’s die het achterlaten van (persoons)gegevens met zich meebrengen. De scheidingslijn tussen personalisatie en inbreuk op de privacy lijkt erg dun. Hoe gaan we om met deze privacy paradox?
lees verder Lees verder


Copyright 2014 USG People