Skip To The Main Content
USG ​Legal heeft diverse interessante interim opdrachten voor ​zzp’ers op het gebied van civiel recht, arbeidsrecht, privacy, omgevingsrecht, ruimtelijke ordening en meerBenieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Vul het formulier in en we nemen binnen ​​drie werkdagen contact met je op.

Waarom interim opdrachten via USG Legal?

  • Om ons grote landelijk netwerk. Op dit moment zijn bijna 130 zzp'ers werkzaam via ons bij toonaangevende profit- en non-profit organisaties. Maar ook op ons eigen Legal Service Center werken regelmatig zzp’ers. 
  • Wij zijn partner van de Rijksoverheid en de aanverwante uitvoeringsinstellingen.
  • Daarnaast zijn we preferred supplier bij verschillende gemeenten (zoals Amsterdam), bij waterschappen, milieudiensten, veiligheidsregio’s en zelfstandige bestuursorganen.
  • Ook werken we ​binnen de zakelijke markt samen met banken, verzekeraars, ICT, telecom, bouw- en vastgoedorganisaties, retail en zakelijke dienstverleners zoals PostNL.
  • We hebben regelmatig opdrachten op managementniveau. Denk aan managers Legal, teamleiders of hoofd Juridische zaken. 
  • We zoeken seniors in de zakelijke markt in vakgebieden als arbeidsrecht, (internationaal) contractenrecht, letselschade, IT, compliance en privacy. 
  • Binnen de overheid hebben we regelmatig opdrachten in de vakgebieden privaatrecht en bestuursrecht, omgevingsrecht en ruimtelijke ordening, handhaving, milieurecht, IT, privacy en aanbestedingsrecht. 
  • We vinden het belangrijk dat een project naar ieders tevredenheid verloopt. Daarom hebben we regelmatig contact met elkaar. Over hoe het gaat, of we wat voor je kunnen betekenen. We streven naar een langdurige en vruchtbare samenwerking.
  • Tot slot valt USG Legal onder de stabiele USG People holding. Dit betekent snelle facturatie en tijdige communicatie over overeenkomsten.

Neem contact met mij op

Upload je cv of geef je LinkedIn-profiel aan ons door.*

CV
*Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve ​gevolgen. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan USG Professionals en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.
**USG Portaal verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de AVG, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om de sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 12 maanden na de beëindiging van de procedure. Je kan USG Portaal op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

​Vragen? 

Stel ze gerust aan:

​​​Chantalle ​Driessen

Chantalle-Driessen

​Recruiter 

Stuur me een e-mail, bel me ​via ​06 36460002 of stuur me een berichtje via LinkedIn.

 
Copyright 2014 USG People