Skip To The Main Content

​Als jurist werken bij de overheid?

Dit is je kans! Werken bij USG Legal betekent direct toegang tot een groot netwerk van opdrachtgevers bij de overheid en aanverwante uitvoeringsinstellingen. Je kunt snel aan de slag op een opdracht die bij je past.

Er zijn drie manieren waarop we kunnen samenwerken. Je kunt bij ons in vaste dienst, werken op detacheringsbasis en we hebben opdrachten voor zzp'ers. Welk samenwerkingsverband we ook aan gaan, wij zorgen ervoor dat jij het beste van jezelf kunt laten zien. 

Je ontwikkelt je bij USG Legal niet alleen snel, maar ook ​in de breedte. We hebben contracten met de overheid binnen verschillende rechtsgebieden (bestuursrecht, arbeidsrecht, privacyrecht en bedrijfsjurist binnen de overheid). Daarnaast zijn we voorkeursleverancier bij provincies, gemeenten (zoals Amsterdam), de Rijksoverheid, zelfstandig bestuursorganen en in het onderwijs.

Iets voor jou? Laat je gegevens achter, zodat we eens kennis kunnen maken. 

In dienst als legal professional

Wil jij job-hoppen met de zekerheid van een vast contract? En wil jij continu ​worden uitgedaagd om nieuwe (maatschappelijke)vraagstukken op te lossen met  creatieve en innovatieve oplossingen? Dan ben je bij ons op je plek. Het is wat ons typeert als organisatie en partner bij ​de overheid. 

Waarom werken als Legal Professional?

lees verder Een vast contract
lees verder Vanuit een vaste basis ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers binnen de overheid
lees verder Ontwikkeling door coaching, begeleiding, intervisie, training & opleidingen (zoals Grotius)
lees verder Je bent van harte welkom bij onze borrels, kwartaalbijeenkomsten en  jaarlijkse wintersport
lees verder We hebben een groot netwerk binnen de overheid, dus we zoeken snel een opdracht die bij jou past
lees verder Je bepaalt je eigen loopbaan, jij bepaalt of je de breedte of de diepte in wilt
lees verder Netwerk van ​400 Legal professionals waar je altijd op terug kunt vallen

Werk als ZZP'er via USG Legal

USG ​Legal heeft diverse interessante interim opdrachten voor zzp’ers bij de Rijksoverheid. Wil je meer weten over onze opdrachten? ​Bekijk onze uitgelichte interim opdrachten of schrijf je in als zzp'er. 

Waarom interim opdrachten via USG Legal?

lees verder Meer dan 150 zzp’ers werken op dit moment via ons bij toonaangevende opdrachtgevers.
lees verder Wij zijn partner van de Rijksoverheid en de aanverwante uitvoeringsinstellingen.
lees verder Daarnaast zijn we preferred supplier bij verschillende provincies, gemeenten (zoals Amsterdam), veiligheidsregio’s en zelfstandige bestuursorganen.
lees verder We hebben regelmatig opdrachten op managementniveau. Denk aan Managers Legal, teamleiders of hoofd Juridische zaken.
lees verder ​Kennisdeling staat bij ons hoog in het vaandel. We organiseren regelmatig bijeenkomsten over actuele onderwerpen. 
lees verder Wij vinden het belangrijk dat een project naar ieders tevredenheid verloopt. Daarom hebben we regelmatig contact met elkaar. Over hoe het gaat of wat we voor je kunnen betekenen.
lees verder Ook werken we binnen de zakelijke markt samen met banken, verzekeraars, vakbonden, ICT, telecom, onderwijsinstellingen, retail en zakelijke dienstverleners zoals PostNL. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland, en meer specifiek centreren deze opdrachtgevers zich voornamelijk in de randstad

Neem contact met mij op

Ik wil me inschrijven als

Upload je cv of geef je LinkedIn-profiel aan ons door.

Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve ​gevolgen. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan USG Professionals en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.
CV
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Heb je interesse of een vraag? We horen graag van je!

Matthijs de Vries

Recruiter

Matthijs recruiter USG legal

Matthijs.deVries@usglegal.nl

030 23 05 959

​​​Susan van Vlaanderen

Recruiter

Susan1 

susan.vanvlaanderen@usglegal.nl
030 23 05 959

Copyright 2014 USG People