Skip To The Main Content

Sollicitatieformulier

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan USG Professionals en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.
Upload je cv *

* = verplicht veld

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken. ​

Sollicitatieproces

Nadat je jouw motivatiebrief en CV naar ons hebt gestuurd:

  • ontvang je een digitale bevestiging van je ingestuurde sollicitatie;
  • neemt één van de recruiters van USG Legal binnen twee werkdagen contact met je op;
  • nodigen we je uit voor een eerste gesprek met één van onze recruiters als we voldoende aanknopingspunten zien om verder met elkaar te praten.  

Eerste gesprek

In het eerste gesprek gaan we in op jouw specifieke werkervaring als jurist en op je ambities. Daarnaast komen onze opdrachtgevers en de werkwijze van USG Legal aan bod.

Tweede gesprek

Als we beiden na het eerste gesprek enthousiast zijn en als je in aanmerking komt voor de specifieke functie vindt er een tweede gesprek plaats. In dat gesprek gaan we verder in op jouw competenties en gaan we samen na in hoeverre jouw profiel aansluit bij USG Legal.

Na het tweede gesprek
Eventueel hebben we samen nog een derde gesprek (arbeidsvoorwaardengesprek). Ook kan een casus of assessment deel uitmaken van de procedure.

CV in onze database

Blijkt tijdens één van de gesprekken dat je niet in aanmerking komt voor de betreffende vacature? Dan bewaren we met jouw toestemming jouw CV in ons kandidatenbestand. Zodra we een vacature hebben die wél goed aansluit op jouw profiel nemen we direct contact met je op.  

Tijdelijke opdrachten

Ben je een ervaren juridisch zzp’er of freelancer en heb je een interessante tijdelijke opdracht gezien bij USG Legal? Of ben je als jurist expliciet op zoek naar een tijdelijke opdracht? Dan gaan we graag met je in gesprek! We kunnen je dan eventueel een projectcontract aanbieden. De procedure is dan als volgt:

  • we hebben samen een eerste algemene gesprek;
  • als uit het eerste gesprek blijkt dat je in aanmerking komt voor een specifieke opdracht, wordt jouw profiel (met toestemming van jou) voorgelegd aan de betreffende opdrachtgever;
  • de opdrachtgever besluit of je wordt uitgenodigd voor een gesprek op de locatie van de opdracht;
  • indien je voor een gesprek wordt uitgenodigd door de opdrachtgever, zorgen wij ervoor dat je van alle informatie wordt voorzien ten behoeve van de opdracht.

Open sollicitatie

Zie je op dit moment geen juridische vacature of opdracht bij USG Legal die bij je past? Verstuur dan je CV naar ons via een open sollicitatie. Dan houden wij je gegevens in ons kandidatenbestand en nemen wij contact met je op zodra we een vacature hebben die wellicht beter aansluit bij jouw ambities en wensen.

Copyright 2014 USG People