Skip To The Main Content

Werken bij USG Legal

Als je als legal professional bij ons aan de slag gaat, maak je deel uit van een goed opgeleid team van professionals. We hechten veel waarde aan een informele werksfeer, zonder strak keurslijf, met een goede balans tussen werk en privé. Bij ons werk je aan jezelf en heb je veel eigen verantwoordelijkheid. Je bepaalt zelf je loopbaan. Je ontwikkelt je op jouw manier, binnen en buiten de gebaande paden.

We zoeken juristen voor ons Legal Service Center (alle niveau's & rechtsgebieden)​ 

Bij USG Legal zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s voor het Legal Service Center (LSC),  waar op dit moment een team van ruim 100 juristen werkt aan juridisch advies en rechtshulp voor diverse opdrachtgevers. We zoeken juristen met allerlei juridische studie- en/of werkachtergronden en ervaringsniveaus.

Onze juristen omschrijven het Legal Service Center als een gezellige en collegiale plek met een fijne sfeer. Open en ontspannen. Een plek waar je zelfstandig werkt en veel vrijheid krijgt.

Recruiter gezocht

Als recruiter ben je het eerste aanspreekpunt voor juristen die interesse hebben in een baan bij USG Legal. Juristen van alle niveaus, die aan het werk gaan op ons Legal Service Centre of op locatie bij een van de opdrachtgevers van USG Legal. Van het zoeken naar geschikte kandidaten en het voeren van selectiegesprekken tot de onderhandeling van arbeidsvoorwaarden: bij ons doe je het allemaal. 

Als jurist werken bij de (Rijks)overheid

Werken bij USG Legal betekent direct toegang tot een groot netwerk van opdrachtgevers bij de overheid en aanverwante uitvoeringsinstellingen. Je kunt snel aan de slag op een opdracht die bij je past.

Werken én ontwikkelen als USG Legal professional

Ga je bij ons als legal professional aan het werk? Dan bepaal je zelf of je de breedte in wilt of juiste de diepte in. Je ontwikkelt jouw juridische en organisatorische kennis, competenties en vaardigheden. Dat doe je zowel met een coachende jurist als door de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers. En je krijgt de kans om opleidingen te volgen en je te specialiseren, bedrijfsjurist te worden of je te ontwikkelen tot een expert in bijvoorbeeld het arbeidsrecht. 

Interim mogelijkheden voor ​legal zzp'ers

USG ​Legal heeft diverse interessante interim opdrachten voor ​zzp'ers op het gebied van civiel recht, arbeidsrecht, privacy, omgevingsrecht, ruimtelijke ordening en meer. Benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen?

Joyce Visser

Senior Juridisch Consultant Arbeidsrecht  

"Wat het werken bij USG Legal zo bijzonder maakt, is dat ik maatwerk kan leveren en ondertussen aan mijn eigen ontwikkeling kan werken."

lees verder >>

Jasmine Babaee

Junior Juridisch Consultant

“USG Legal is een fijne, transparante organisatie, waarin iedereen elkaar kent en waar goed naar je persoonlijke carrièrewensen wordt geluisterd.”

lees verder >>

Copyright 2014 USG People