Skip To The Main Content

Werken bij USG Legal

Als je als legal professional bij ons aan de slag gaat, maak je deel uit van een goed opgeleid team van professionals. We hechten veel waarde aan een informele werksfeer, zonder strak keurslijf, met een goede balans tussen werk en privé. Bij ons werk je aan jezelf en heb je veel eigen verantwoordelijkheid. Je bepaalt zelf je loopbaan. Je ontwikkelt je op jouw manier, binnen en buiten de gebaande paden.Werken én ontwikkelen als USG Legal professional

Ga je bij ons als legal professional aan het werk? Dan bepaal je zelf of je de breedte in wilt of juiste de diepte in. Je ontwikkelt jouw juridische en organisatorische kennis, competenties en vaardigheden. Dat doe je zowel met een coachende jurist als door de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers. En je krijgt de kans om opleidingen te volgen en je te specialiseren, bedrijfsjurist te worden of je te ontwikkelen tot een expert in bijvoorbeeld het arbeidsrecht. 


Inhousedag 19 juni 2019

Sta jij in de startblokken van je juridische carrière? Misschien is USG Legal wat voor jou! Bij ons krijg je de kans om bij verschillende organisaties te werken. Lijkt dit je wat? Kom kennismaken op onze Inhousedag op woensdag ​19 juni in Utrecht.


Interim mogelijkheden voor ​legal zzp'ers

USG ​Legal heeft diverse interessante interim opdrachten voor ​zzp'ers op het gebied van civiel recht, arbeidsrecht, privacy, omgevingsrecht, ruimtelijke ordening en meer. Benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen?

Joyce Visser

Senior Juridisch Consultant Arbeidsrecht  

"Wat het werken bij USG Legal zo bijzonder maakt, is dat ik maatwerk kan leveren en ondertussen aan mijn eigen ontwikkeling kan werken."

lees verder >>

Jasmine Babaee

Junior Juridisch Consultant

“USG Legal is een fijne, transparante organisatie, waarin iedereen elkaar kent en waar goed naar je persoonlijke carrièrewensen wordt geluisterd.”

lees verder >>

Copyright 2014 USG People