Zet je kennis van de algemene wet bestuursrecht, je analytisch vermogen en je klantgerichtheid in bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst. De IND is verantwoordelijk voor de uitvoering van het vreemdelingenbeleid in Nederland en behandelt aanvragen op het gebied van asiel, regulier verblijf en naturalisatie.
Skip To The Main Content

Werken als Hoor- en Beslismedewerker bij de IND

Zet je kennis van de algemene wet bestuursrecht, je analytisch vermogen en je klantgerichtheid in bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst. De IND is verantwoordelijk voor de uitvoering van het vreemdelingenbeleid in Nederland en behandelt aanvragen op het gebied van asiel, regulier verblijf en naturalisatie.

Ter voorbereiding op je functie als Hoor- en Beslismedewerker volg je op locatie bij de IND een intensieve bootcamp van zes weken.

Werken via USG Legal betekent

 • USG Legal biedt zekerheid d.m.v. een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met de intentie om deze te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • De opdracht begint met een zes weken durende opleiding, verzorgd door de IND.
 • Bij USG Legal profiteer van je van diverse gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo bieden we een goed salaris, een bonusregeling, een premievrij pensioen, de mogelijkheid voor bonusvakantiedagen en voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Direct contact

Matthijs de Vries
Recruiter

Matthijs recruiter USG legal

Mail me gerust
030-2305959

 

Eline van der Pluijm
Recruiter

Eline recruiter USG legal

Mail me gerust
030-2305959

     

USG Legal als werkgever. De pluspunten op een rij

USG Legal biedt je deze functie als mantelpartij van de IND. En we hebben je nog veel meer te bieden.

Bij ons kan je vlieguren maken in de praktijkVlieguren

 • Wij denken buiten het functieprofiel. Je kunt binnen de organisatie meerdere rollen als jurist vervullen, zoals een commerciële rol, een projectrol, een coachende rol en een rol als ontwikkelaar van trainingen en leergangen. Door het werken in rollen is zowel horizontale als verticale doorgroei mogelijk.
 • Bij USG Legal ben je meer dan alleen een jurist. We onderzoeken jouw talenten en jouw toekomstig leervermogen; op basis daarvan doe je wat je echt leuk vindt en waar je goed in bent.

Aandacht voor persoonlijke groei & ontwikkelingGroei

 • Je krijgt een ervaren coach met wie je een persoonlijk ontwikkelingsplan volgt. Daarbinnen besteed je aandacht aan de ontwikkeling van zowel je juridisch inhoudelijke kennis als je competenties en vaardigheden. Onze resourcemanagers zijn zelf gestart als juridisch consultant: de garantie voor een goede gesprekspartner en de juiste coaching.​
 • Er is veel ruimte voor het volgen van trainingen en opleidingen – incompany en extern. We zijn ook oprecht geïnteresseerd in jou als persoon en helpen je graag je persoonlijke ambities te realiseren. Onze trainingen en opleidingen worden dan ook toegespitst op jouw persoonlijke situatie en doelstellingen. ​

​Join the team 

 • We zijn een club van ondernemende mensen met een platte organisatiestructuur en korte lijnen; we schakelen snel.
 • USG Legal is ook een bijzonder sociale organisatie. Er zijn geregeld activiteiten en bijeenkomsten, zowel vakinhoudelijk als puur om je collega’s te ontmoeten en bij te praten.
 • We organiseren regelmatig jurisprudentie-overleggen en kennissessies. Tijdens deze overleggen deel je kennis met je collega’s over actualiteiten en ontwikkelingen op het rechtsgebied of binnen de sector waarin jij werkzaam bent.

Sterk netwerkEen werkgever met een sterk netwerk

 • We hebben opdrachtgevers in veel verschillende branches en een landelijk netwerk. Daardoor kun je als specialist ervaring opdoen bij diverse bedrijven en organisaties.
 • Dankzij onze jarenlange ervaring én een groot netwerk van opdrachtgevers kunnen we je opdrachten bieden die aansluiten bij wat jij als juridisch professional zoekt.
  Met jouw ervaring bij de IND kan je binnen USG ook terecht bij andere opdrachtgevers binnen de keten van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Zo behoren de Nationale Politie, het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, Slachtofferhulp en het Openbaar Ministerie tot onze opdrachtgevers.
Copyright 2014 USG People