Skip To The Main Content

Oplossingen

Oplossingen

USG Legal helpt uw organisatie met juridische kennis en diensten, op het moment dat daaraan behoefte is en op elke gewenste plaats: op locatie of op ons USG Legal Service Center.

DossiersBekijk al onze oplossingen

Werken bij

Werken bij

Als je als legal professional bij ons aan de slag gaat, maak je deel uit van een goed opgeleid team van professionals. We hechten veel waarde aan een informele werksfeer, zonder strak keurslijf, met een goede balans tussen werk en privé.

DossiersBekijk ​ons aanbod

Over ons

Over ons

Wij bieden advies en flexibele inzet van professionals als antwoord op juridische en organisatorische vraagstukken. Dat doen we zowel voor de profit als non-profit sector.

Dossiers Lees verder

Uitgelichte artikelen

banner

Hé online detective. Uren scrollen en swipen door andermans profielen op social media doe je toch al iedere dag, dus waarom zou je er niet je zomerbaan van maken? We zijn namelijk op zoek naar ​HBO en ​WO studenten die een expert zijn in het vinden van mensen via Facebook, LinkedIn en Instagram. Word jij onze nieuwe online talent scout deze zomer? ​ lees verder Lees verder


Als woningcorporatie bevindt u zich in een complex domein. Ontwikkelingen in de samenleving op het gebied van wet- en regelgeving, politiek en economie hebben een grote impact op uw organisatie. lees verder Lees verder
Copyright 2014 USG People