Skip To The Main Content

Partner van Startupbootcamp HighTechXL

Startups hebben als kenmerk dat ze snel leren, snel vooruitkomen en snel falen, om daar vervolgens weer van te leren. Door sneller te handelen en door ideeën in een vroeg stadium te valideren met behulp van (pilot) klanten, verhogen deze startups op korte termijn hun succesratio. Wat kan een gevestigde organisatie als USG Professionals, daar nu van leren?

Potentieel

USG Professionals gelooft in de kracht en kansen van innovatieve startups. Daarom verbindt USG Professionals zich aan innovatieve en potentieel snelgroeiende organisaties: om van ze te leren en samen te werken.

Accelerator van innovatie

Het acceleratorprogramma Startupbootcamp HighTechXL biedt vooraf geselecteerde startups de gelegenheid om hun innovatie versneld gereed te maken voor marktintroductie. Aan de hand van de LEAN startup methode, met ondersteuning van mentoren en een groot netwerk van partners, worden de startups in drie maanden tijd klaargestoomd voor Demoday: het moment waarop ze zich aan potentiele investeerders en afnemers presenteren.

Langetermijnrelatie met kansen

Het partnerschap met Startupbootcamp HighTechXL biedt USG Professionals tal van mogelijkheden: van samenwerken met de startups en partners van het programma tot deelnemen aan activiteiten op de Hightech Campus. Niet in de laatste plaats kunnen we de startups onze expertise en diensten bieden, ze hebben tenslotte net zo goed behoefte aan expertise. Kijk voor meer informatie over het programma op de website.

​Over de ​bootcamp 2015

Vanessa Bernhart-Verlaan blogt over haar mentorschap, de teams​ en ervaringen tijdens het acceleratorporgramma van StartupBootcampHightechXL 2015.

Over USG Professionals

Door de juiste expertise op het juiste moment in de juiste vorm op de juiste plek te brengen, helpen we organisaties wendbaar blijven. Lees hoe wij dat doen.

​Over innovatie

 
Copyright 2014 USG People