Skip To The Main Content

Selectiemiddag Finance Traineeship

Programma

Tijdens onze selectiemiddag op ​donderdag 2 mei vertellen wij je alles over het Traineeship en krijg jij de kans om jezelf te profileren als onze toekomstige collega. Klikt het? Dan loop je dezelfde dag nog de deur uit met een aanbod! 

13.00u Kennismaking
13.30u Workshop
14.30u Selectiegesprekken & pitch: overtuig ​ons waarom jij onze nieuwe collega bent!
16.00u Einde programma: ga jij met een contract naar huis?

Meenemen: Je motivatie.
Thuislaten: Je pak. Kom als jezelf.

Kun je écht niet op ​donderdag 2 mei en sluit jouw profiel aan bij het functieprofiel? Dan nemen we je graag op in de reguliere sollicitatieprocedure.

Ons traineeship is iets voor jou als:

  • Je jezelf in razend tempo wilt ontwikkelen tot allround financial.

  • Je houdt van afwisselend werk en ervaring wilt opdoen bij toonaangevende organisaties  zoals Jumbo, Liander, PwC, Deloitte, Fokker, Achmea, Lidl, SuitSupply, Viveste, RVO, KPMG en BDO. 

  • Je wel bent afgestudeerd maar nog niet bent uitgeleerd.

  • Je intensief begeleid wilt worden in je persoonlijke groei en ontwikkeling.

  • Je het leuk vindt om onderdeel te worden van de 'USG Finance club' die garant staat voor veel gezelligheid, jaarlijkse feesten, skivakanties, borrels en maandbijeenkomsten met je collega’s!
  •  Je 32 - 40 uur per week beschikbaar bent. 

Wat vragen wij? 

Je komt in aanmerking voor ons Traineeship met een afgeronde hbo/wo-opleiding bij voorkeur richting bedrijfseconomie of accountancy. Daarnaast ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Meer weten over de functie en over USG als werkgever? Bekijk het functieprofiel.

Eerstvolgende selectiemiddag 

Donderdag 2 mei van 13:00 tot 16:00 uur
Beperkte plaatsen beschikbaar. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan!

Zij gingen je voor:Coen Heus

“Ik kreeg na één week een andere rol op de afdeling met meer verantwoordelijkheid: het coördineren, begeleiden en het reviewen van de uitgevoerde werkzaamheden van het operationele team." Tamara de Goede

"Na mijn opleiding wilde ik graag bij verschillende organisaties binnen kijken en de sfeer proeven. Doordat ik steeds met andere projecten, mensen en systemen werk, leer ik ontzettend veel in een korte periode."
Anouk van Niekerk


“De 3 grootste voordelen van het Finance Traineeship ten opzichte van andere startersfuncties? 1. Ik doe ervaring op bij verschillende bedrijven en functies. 2. Ik ontmoet veel mensen waardoor ik snel een relevant netwerk opbouw. 3. Ik leer enorm veel tijdens de trainingen en er is zelfs ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.” 


Guido

Guido Meeuwes

"Ik kreeg het meeste energie van de diversiteit van mijn projecten: van crediteurenadministratie bij Fokker, naar het “busy season” bij een Big 4 kantoor tot aan een technisch-inhoudelijke finance rol bij nutsbedrijf Liander."

​Vragen?
Stel ze gerust aan:

​Laura Witmer
​Recruiter 

Laura Witmer

Neem contact met me op  ​06 - 10 09 56 50
Neem contact met me op laura.witmer@usgfinance.nl

Copyright 2014 USG People