Skip To The Main Content

Aanmeldformulier Finance Traineeship

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan USG Professionals en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.
Upload je cv *

* = verplicht veld

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.  ​

​​Samenvatting vacature

Wat houdt de functie in?

Als professional in dienst van USG Finance ben je veel meer dan een finance specialist. We zetten jouw kennis en kunde als consultant in bij opdrachtgevers die specifieke expertise nodig hebben. Zo voorzien we onze opdrachtgevers van kwalitatieve oplossingen. Betrokkenheid, korte lijnen, heldere afspraken en eerlijke communicatie naar elkaar toe staan in onze samenwerking centraal.

Als finance trainee sta je aan het begin van je carrière. USG Finance helpt je verder op weg. We bieden je opdrachten binnen verschillende sectoren en afwisseling qua inhoud én functie. We zorgen dat je niet stilstaat, maar kunt blijven rennen. Zodat je in korte tijd mooie stappen kunt zetten in je professionele kennis én je eigen ontwikkeling.

Belangrijk om te weten is dat wij je niet los laten bij een opdracht. We zijn intensief betrokken bij jouw voortgang. We houden dan ook voortdurend contact over wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde hbo/wo-studie, bij voorkeur een bedrijfseconomische of accountancy-opleiding.
  • Werk- en/of stage-ervaring in een accounting/controlling functie is een pré.
  • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal.
  • Je bent gedreven, leergierig, nuchter en proactief.
  • Je bent flexibel.
  • Je bent minimaal 32 - 40 uur per week beschikbaar.
Copyright 2014 USG People