Skip To The Main Content

Werken bij USG Finance

Als je bij USG Finance aan de slag gaat, kom je terecht in een goed opgeleid en verbonden team van professionals. We hechten veel waarde aan een informele werksfeer, zonder strak keurslijf, met een goede balans tussen werk en privé. 

Jouw antwoord op de vragen ‘Waar ben je goed in?’, ‘Wat is je ambitie?’ en ‘Wat is je toegevoegde waarde over tien jaar?’ bepaalt hoe jouw loopbaan eruitziet. Je krijgt de vrijheid én de verantwoordelijkheid om je te ontwikkelen. Door opleidingen en trainingen die worden afgestemd op jouw doelen en talenten, door kennis te delen met collega's en door mee te denken over de strategie en ontwikkeling van USG Finance.

Finance-professionals

Als finance-professional werk je onder de vlag van USG Finance aan afwisselende projecten voor verschillende opdrachtgevers bij de overheid en in het bedrijfsleven. Jij zet je kennis, vaardigheden en innovatiekracht in om uiteenlopende vraagstukken van onze opdrachtgevers op te lossen.  Samenwerken is voor jou een tweede natuur. Niets leuker dan teams en organisaties beter te leren kennen, en met jouw kennis en ervaring waarde toe te voegen, toch?

Finance-zzp'er

USG Finance heeft diverse interessante interim opdrachten voor ​zzp'ers op het gebied van financiële administratie, control en audit. Dit jaar vieren wij ons 20-jarig bestaan en in deze jaren hebben we een groot landelijk netwerk opgebouwd. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende profit- en non-profit organisaties. 

Aniek finance-aniek-breuls

 Finance trainee

“Afwisseling, oplossingen zoeken en samenwerken met diverse afdelingen, dát is waar ik energie van krijg. En al die dingen komen terug in mijn werkzaamheden als trainee bij USG Finance”

 Lees verder

Copyright 2014 USG People