Skip To The Main Content

Accounting en control

USG Finance Professionals is het aanspreekpunt voor organisaties met behoefte aan financiële expertise. Wij voorzien in deze vraag en leveren pragmatische oplossingen op het gebied van accounting,  controlling en financieel management.

Wat ons onderscheidt:

 • Onze persoonlijke benadering en inhoudelijk aanpak vormen de basis voor lange termijn relaties, zowel met professionals als met opdrachtgevers;
 • Uw contactpersoon is vakinhoudelijk onderlegd, weet wat er speelt en begeleidt u én de finance professional van a tot z bij de oplossing van uw vraagstuk.
 • Het zijn onze uitgesproken focus op finance en de expertise die we hierin door de jaren heen hebben opgebouwd die ons onderscheiden;

 • Diensten USG Finance

  Of  het nu gaat om accountingwerkzaamheden, specifieke reportingvraagstukken of tijdelijke behoefte aan een interim financial & business controller; wij bieden de oplossing. 
  Ook in drukke periodes kunnen opdrachtgevers rekenen op onze professionals met ruime expertise op het gebied van accounting en controlling.

  Focus op blijvend resultaat

  Onze ondersteuning is vaak tijdelijk, maar de resultaten zijn blijvend. U kunt rekenen op een doeltreffende aanpak, gericht op structurele verbetering van uw processen en borging van het resultaat. Door te investeren in opleiding en ontwikkeling, blijven onze professionals wendbaar en zijn ze in staat om blijvende toegevoegde waarde te leveren. 

  Behoefte aan expertise, flexibele inzet of tijdelijke extra capaciteit? 
  Neem vandaag nog contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.
  Meer weten over deze oplossing? Bel naar  030 67 04 961 of laat het ons weten via onderstaande formulier. Je hoort dan snel van ons! 
  Copyright 2014 USG People