Skip To The Main Content

Oplossingen

Wat de vraag ook is, maatwerk is wat ons betreft het antwoord. Door organisaties en bedrijfsprocessen snel te doorgronden, verbanden te leggen en het onderkennen van knelpunten zorgen we voor de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. We vullen organisaties aan met kennis en expertise en kijken altijd of we de kwaliteit van processen kunnen verbeteren. Op inhoudelijk én procesmatig vlak.

Met een team van hoogopgeleide professionals neemt USG Finance niet alleen specialistisch werk uit handen, maar ook projecten en complete processen. Van analyse, advies en projectmanagement tot uitvoering en detachering.

financial services

​Accounting en control

In drukke periodes kunnen opdrachtgevers rekenen op onze professionals met accountantservaring en kennis van compliance. Zij werken bijvoorbeeld bij banken, verzekeraars en IT-gedreven organisaties.

 Lees verder

Audit

Audit

Organisaties willen zeker weten dat ze voldoen aan wet- en regelgeving. We ondersteunen accountantskantoren en zetten auditors in bij woningcorporaties, universiteiten en onderzoeksinstellingen.

 Lees verder

Projecten

Project ​control

Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat projecten beheerst en effectief verlopen en de gewenste resultaten opleveren. 
 Lees verder

Solutions

Data-analytics

Administratieve processen worden geautomatiseerd: werkzaamheden verschuiven van het opstellen van rapportages naar de analyse van resultaten en processen. We beoordelen hoe efficiënt een administratie is en adviseren hoe deze verbeterd kan worden. Dat doen we onder andere met de Finance Improvement Scan.

 Lees verder
Copyright 2014 USG People