Skip To The Main Content

Zestien blogs en websites die je als financial wilt volgen

30 augustus, 2018

Als financial wil je op de hoogte blijven van alles wat er speelt in het vakgebied. Je hebt vast al één of twee blogs die je ​zo af en toe bekijkt, maar er is nog zo veel meer interessants te vinden! Wij verzamelden dé blogs die je als ​financial wilt volgen. 

Het nieuws bijhouden
Financieel nieuws is er 24 uur per dag, iedere dag weer. ​Indruk maken bij de koffieautomaat met de laatste nieuwtjes? Dan zijn dit de websites die je wilt volgen.


De verdieping opzoeken
Meer behoefte aan verdieping? Dan zijn deze blogs voor jou! Je vind er cases, achtergronden, opinie, best practices en debatten. Ter inspiratie en vooral ook om heel veel te leren!  

 • Financieel Management

  Een online platform voor financials, controllers en CFO’s. Je vindt er alles wat je moet weten: nieuws, achtergronden, opiniestukken en ga nog maar even door.

 • CM Web

  Een platform voor de ambitieuze financieel professional die in control wil zijn. Op CM web vind je interviews met inspirerende voorbeelden en een blik op de (Nederlandse) economie.

 • CFO Association

  Een exclusieve community van CFO's en FD's in Nederland. Je leert van de kennis, ervaring en inspiratie van de belangrijkste CFO’s van Nederland.

 • Accountant.nl

  Het platform van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Je vind er nieuws, opinie, achtergronden en debat.

 • Business Insider

  Nieuwsblog met zowel Nederlands als internationaal economisch nieuws. Een must-read voor iedereen die op de hoogte wil blijven van businessnieuws.


Interessant om te lezen
Van sommige dingen moet je gewoon op de hoogte zijn. Deze websites staan vol met must-know onderwerpen én zijn vermakelijk om te lezen. 

 • Follow the Money
  Follow the Money is een journalistieke beweging met een glashelder doel: waarheidsvinding in dienst van de samenleving.

 • Das Kapital
  Das Kapital heeft niet altijd het sociaal wenselijke antwoord, maar daar heeft dit weblog nooit een boodschap aan gehad. 

 • IBM Big Data Hub
  Netwerk voor content en conversatie over big data en analytics. Speciaal opgericht voor thought-leaders, experts en anderen die zich met big data bezig houden.

 

Clemens van der Heijden

"Elke dag weer innoveren vanuit een brede ontwikkeling"

Clemens van der Heijden
Senior Finance Professional

lees verder >>

"Blijven leren vind ik belangrijk"Guido Meeuwes

Guido Meeuwes
Trainee

lees verder >>
Copyright 2014 USG People