Skip To The Main Content

USG Finance 10e keer hoofdsponsor van de Nationale Controllersdag 2018

30 maart, 2018

Dynamiek, groei, spanning, omdenken, innoveren en duurzame ideeën inbrengen

USG Finance Professionals is voor de 10e keer op rij hoofdsponsor van de Nationale Controllersdag.

Controllersdag

... we mogen weer vooruit kijken! Ook in uw vak draait het dus om meer dan alleen de kern. Kwaliteit en expertise zijn uiteraard nog steeds uw fundament. Maar hoe laveert u in een dynamische omgeving en hoe zorgt u ervoor dat u in uw kracht blijft?

Nieuwe activiteiten vragen van u een proactieve rol als copiloot en sparringpartner van het managementteam, meer strategisch inzicht, duurzame samenwerking met klanten zowel in uw organisatie als daarbuiten en creativiteit. Dat brengt extra werk en extra verantwoordelijkheid met zich mee.

  • Signaleer kansen en mogelijkheden in de markt
  • Gebruik uw kwaliteiten en deskundigheid om uw organisatie verder te brengen
  • Voeg meer waarde toe door uw strategische inzichten en creativiteit
  • Profileer uzelf als ondernemer

Kom naar cm: Nationale Controllersdag 2018 voor actie, inspiratie en momenten van herkenning. Voor een samenzijn met collega-controllers en verrassende ontmoetingen. Voor sprekers met een boodschap en verhalen met diepgang. 

Schrijf je nu hier in!  

_______________________________________________________________________

De werkdag van: recruiter Laura Witmer

Benieuwd naar hoe de werkdag van een recruiter bij USG Finance Professionals eruit ziet? Laura Witmer neemt je mee in haar werkzaamheden en verantwoordelijkheden en laat zien wat ze zo leuk vindt aan haar baan. Lijkt het jou ook leuk om bij ons te werken als recruiter? Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega!

Lees hier meer >> 

Project controller, beheers je risico's!

Projectbeheersing is een vak apart, dat weet iedere project controller. Alles draait om gecontroleerde projectsturing en een voorspelbare financiële uitkomst, terwijl een project per definitie onzeker is. Iedereen kent voorbeelden van relatief kleine projecten met grote tegenvallers. De oorzaak is negen van de tien keer het ontbreken van projectrisicomanagement.

Lees hier meer >> 

Het Finance Traineeship van Denise Schellekens

Het werkende leven van een Finance Trainee bij USG… hoe ziet dat eruit? Denise Schellekens vertelt over haar werk, nieuwe uitdagingen en haar ontwikkeltraject tot Finance Professional.

Wil je de financiële wereld ontdekken en een vliegende carrièrestart? Het USG Finance Traineeship is voor ambitieuze starters die zichzelf in razend tempo willen ontwikkelen. Meld je direct aan voor de selectiedag ​op 28 juli en scoor jouw plek!

Wil je meer weten over de ervaring van Denise?

Projectcontroller, maak optimaal gebruik van je data!

Projectcontrollers beschikken vaak over veel data maar zoeken niet altijd actief naar leereffecten voor toekomstige projecten. USG Finance concludeerde dit tijdens een interactieve workshop op de Nationale Controllersdag in 2016: “Projectbeheersing wél een succes met gebruik van (big) data?”. Het is geen onwil, maar ingegeven door tijdsdruk en een nadrukkelijke focus op de financiële gevolgen van data. Na de maandafsluiting gaan we snel weer door! De controller probeert het wel met rendementsberekeningen en losse (big) data analyses maar dit zorgt niet altijd voor herkenning. Voor het management is de uitkomst van deze analyses te abstract om op strategisch niveau door te pakken.

Lees het hele artikel

Ontvang als relatie van USG Finance kosteloos het boek 'Internal auditing, De Auditfunctie in perspectief'

Vraag nu de uitgave ‘Internal Control, De auditfunctie in perspectief’ aan en ontvang deze als relatie van USG Finance kosteloos. De mensen van USG Finance brengen de uitgave persoonlijk bij u langs.

Lees het hele artikel

Voortrekkersrol voor controller bij projectbeheersing met big data

Het Worldcafé van USG Finance over big data beleefde tijdens de Nationale Controllersdag op 9 juni jl. alweer zijn derde editie. De sessie blijft onverminderd populair: wederom volgeboekt. Financials sparren graag op een interactieve manier met elkaar over actuele ontwikkelingen in hun vak. Dit keer stond big data in het kader van projectbeheersing centraal. Wat USG Finance betreft, is er op dit vlak bij uitstek voor controllers een voortrekkersrol weggelegd.

Lees het hele artikel

Ga schaarste accountants te lijf met uitdaging en afwisseling

“Groot tekort aan accountants.” “Accountants schaarser en duurder.” De afgelopen weken volgen dit soort berichten elkaar in hoog tempo op. Is er echt een tekort? Waar komt dat door? En, veel belangrijker: hoe los je het tekort op?

Lees het hele artikel

Stagebureau RA komt tegemoet aan tekort accountants

Utrecht, 4 augustus 2015 – USG Finance start als eerste interimbureau voor hoogopgeleide finance professionals met een NBA-erkend stagebureau. Hiermee investeert USG Finance verder in de kwaliteit en toekomst van accountancy en controlling. Ondertussen groeit de behoefte aan breed ontwikkelde financials enorm. Het Stagebureau RA opent zijn deuren per 1 september 2015.

Lees het hele artikel

White paper 'Learning Agility'

In een snel veranderende omgeving moet uw organisatie wendbaar zijn. Dat kan alleen als ook uw medewerkers wendbaar of ‘agile’ zijn. Maar hoe voorspel je de wendbaarheid en toekomstige competenties van toekomstige werknemers?

Hyperlink Download de ​white paper

Clemens van der Heijden

"Elke dag weer innoveren vanuit een brede ontwikkeling"

Clemens van der Heijden
Senior Finance Professional

lees verder >>

"Blijven leren vind ik belangrijk"Guido Meeuwes

Guido Meeuwes
Trainee

lees verder >>
Copyright 2014 USG People