Skip To The Main Content

White paper Fragmentatie van de arbeidsmarkt

03 november, 2015

Uitdagingen en oplossingen voor werk en werkgevers in een dynamische omgeving

Er is niet één arbeidsmarkt, er zijn tientallen werkvormen en werkrelaties die samen de huidige arbeidsmarkt vormen. De ‘fragmentatie van de arbeidsmarkt’ is een feit. Het is een gegeven omdat het voldoet aan wensen van werkgevers en werkenden.

Banner white paper_hoog

Vakbonden vechten voor ‘echte banen’, banken kijken alleen naar ‘echte inkomens’ en ons sociale stelsel vormt alleen een vangnet voor ‘echte werkenden’. Het wordt tijd om de definitie van een ‘echte baan’ te herschrijven!

In deze white paper van USG Professionals krijgt u een beeld van de gefragmenteerde arbeidsmarkt. Hoe ziet deze eruit? Wat betekent die verscheidenheid voor onze samenleving? Wat wil de nieuwe generatie werkenden? En hoe kunt u er als werkgever op inspelen?

Download de whitepaper op Working Progress.

Clemens van der Heijden

"Elke dag weer innoveren vanuit een brede ontwikkeling"

Clemens van der Heijden
Senior Finance Professional

lees verder >>

"Blijven leren vind ik belangrijk"Guido Meeuwes

Guido Meeuwes
Trainee

lees verder >>
Copyright 2014 USG People