Skip To The Main Content

​Freelance auditopdrachten via USG Finance

Ben jij freelance auditor en op zoek naar interessante auditopdrachten?
Via USG Finance kun je aan de slag in zowel de external- als internal audit. Bij accountantskantoren door heel Nederland, dus ook in jouw regio. Wil jij onze opdrachtgevers, ​waaronder Deloitte en PwC, op tijdelijke basis ondersteunen tijdens de interim-auditperiode en het busy season? ​Reageer dan direct op de ​actuele opdrachten. 

Auditopdrachten doen via USG Finance betekent:

 • Aantrekkelijke looptijd
 • Uitstekend tarief 
 • Werkgarantie over de afgesproken uren
 • Korte lijnen
 • Transparante afspraken
 • Toegang tot een breed netwerk met interessante vervolgopdrachten

 

En wanneer je nog aan het studeren bent voor je RA-titel,
krijg je toegang tot ons NBA-gecertificeerde Stagebureau RA.

Actuele opdrachten

Freelance auditor Cariben (supervisor/manager)

o.a. Curaçao

Voor onze opdrachtgever, een BIG4 op Curaçao, zijn wij op zoek naar freelance auditors met ervaring als supervisor of (junior) manager. Als freelance auditor ga je ad interim werken gedurende het busy season op de verschillende eilanden. Je kunt starten rond september/oktober 2016 en de opdracht duurt tot en met april/mei 2017. 

Lees verder & reageer direct >

Freelance auditor met kennis van banken/verzekeraars (meerdere posities)

Regio Noord/Oost Nederland

Als zelfstandig auditor ga je ad interim werken voor een big4 kantoor in de regio Noord/Oost-Nederland. Onze opdrachtgever staat te springen om jouw kennis en kunde met betrekking tot de financiële sector, wat betekent dat je van grote toegevoegde waarde bent binnen jouw rol als auditor a.i.

Lees verder & ​reageer direct >

Freelance auditor private companies (niet big4) diverse regio's​ (meerdere posities)

Regio ​Rotterdam/Amsterdam

Als zelfstandig auditor ga je ad interim werken voor een groot accountantskantoor in de regio Rotterdam of Amsterdam. Onze opdrachtgever staat te springen om jouw kennis en kunde met betrekking tot private companies, wat betekent dat je van grote toegevoegde waarde bent binnen jouw rol als auditor a.i. Voorbeelden van bedrijven die je gaat controleren zijn: grote bouwbedrijven, IT bedrijven, handelsondernemingen etc.

Lees verder & reageer direct >

​Freelance auditor publieke- en private sector (meerdere posities)

Regio Rotterdam - Noord/Oost-Nederland - Midden-Nederland - Amsterdam

Als zelfstandig auditor ga je ad interim werken voor een big4 kantoor in de regio Noord/Oost-Nederland. Onze opdrachtgever staat te springen om jouw kennis en kunde met betrekking tot de publieke- en private sector, wat betekent dat je van grote toegevoegde waarde bent binnen jouw rol als auditor a.i. Voorbeelden van organisaties die jij gaat controleren zijn: banken, verzekeraars, pensioenfondsen, beleggingsfondsen etc.

Lees verder & reageer direct >

Freelance auditor private companies diverse regio's (big4) (meerdere posities)

Regio Noord/Oost-Nederland - Amsterdam - Rotterdam

Als zelfstandig auditor ga je ad interim werken voor een big4 kantoor in de regio Noord/Oost-Nederland, Amsterdam of Rotterdam. Onze opdrachtgever staat te springen om jouw kennis en kunde met betrekking tot private companies, wat betekent dat je van grote toegevoegde waarde bent binnen jouw rol als auditor a.i. Voorbeelden van bedrijven die je gaat controleren zijn: grote bouwbedrijven, IT bedrijven, handelsondernemingen etc. 

Lees verder & reageer direct >

Freelance auditor publieke sector voor diverse regio's (​meerdere posities)

Regio Noord/Oost-Nederland - Amsterdam - Rotterdam

Als zelfstandig auditor ga je ad interim werken voor een big4 kantoor in de regio Noord/Oost-Nederland, Noord-Holland of Noord-Brabant. Onze opdrachtgever staat te springen om jouw kennis en kunde met betrekking tot de publieke sector, wat betekent dat je van grote toegevoegde waarde bent binnen jouw rol als auditor a.i. Voorbeelden van organisaties die jij gaat controleren zijn: gemeenten, ziekenhuizen, zorgorganisaties, centrale- en decentrale overheid. 

Lees verder & reageer direct >

Direct contact

Emma Overbeek
​Recruiter 

foto-emma

Neem contact met me op  ​06 - 17 16 98 14
Neem contact met me op emma.overbeek@usgfinance.nl

​Onze opdrachtgevers


Klantenlogo's 1080 x 500 Finance

​Nieuwsartikelen

 • Ga schaarste accountants te lijf met uitdaging en afwisseling

  aug 25, 2015
  “Groot tekort aan accountants.” “Accountants schaarser en duurder.” De afgelopen weken volgen dit soort berichten elkaar in hoog tempo op. Is er echt een tekort? Waar komt dat door? En, veel belangrijker: hoe los je het tekort op?
  Lees verder
 • USG Finance stelt toekomst accountancy centraal

  aug 04, 2015
  USG Finance start als eerste interimbureau voor hoogopgeleide finance professionals met een NBA-erkend stagebureau. Hiermee investeert USG Finance verder in de kwaliteit en toekomst van accountancy en controlling. Ondertussen groeit de behoefte aan breed ontwikkelde financials enorm. Het Stagebureau RA opent zijn deuren per 1 september 2015.
  Lees verder
Copyright 2014 USG People