Skip To The Main Content

Solutions

​Oplossingen


Wat de vraag ook is, maatwerk is wat ons betreft het antwoord. Door organisaties en bedrijfsprocessen snel te doorgronden, verbanden te leggen en het onderkennen van knelpunten zorgen we voor de beste oplossing voor onze opdrachtgevers.Werken bij USG Finance


Als je bij USG Finance aan de slag gaat, kom je terecht in een goed opgeleid en verbonden team van professionals. We hechten veel waarde aan een informele werksfeer, zonder strak keurslijf, met een goede balans tussen werk en privé.

Oplossingen van USG Finance

​Over ons


Met een unieke combinatie van diensten en de flexibele inzet van finance-professionals bieden we altijd een passende, toekomstbestendige oplossing voor financiële en personele vraagstukken. 

Uitgelichte artikelen

USG Finance Professionals is voor de 10e keer op rij hoofdsponsor van de Nationale Controllersdag. Ook in uw vak draait het dus om meer dan alleen de kern. Kwaliteit en expertise zijn uiteraard nog steeds uw fundament. Maar hoe laveert u in een dynamische omgeving en hoe zorgt u ervoor dat u in uw kracht blijft?

Lees verder...

Download de white paper 'Learning Agility'

In een snel veranderende omgeving moet uw organisatie wendbaar zijn. Dat kan alleen als ook uw medewerkers wendbaar of ‘agile’ zijn. Maar hoe voorspel je de wendbaarheid en toekomstige competenties van toekomstige werknemers?

 ​ lees verder Download de white paper

Werkdag van Remco Blomsma

Ook benieuwd hoe de werkdag van je collega’s eruit ziet? Waar ze nu eigenlijk mee bezig zijn? En waar worden ze enthousiast van – of juist niet? Je leest het in De Werkdag van, deze keer de werkdag van Remco Blomsma, executive consultant.

 ​ lees verder Lees verder
Project controller, beheers je risico’s!

Projectbeheersing is een vak apart, dat weet iedere project controller. Alles draait om gecontroleerde projectsturing en een voorspelbare financiële uitkomst, terwijl een project per definitie onzeker is. Iedereen kent voorbeelden van relatief kleine projecten met grote tegenvallers. De oorzaak is negen van de tien keer het ontbreken van projectrisicomanagement.

 ​ lees verder Lees verder
Copyright 2014 USG People