Skip To The Main Content

Solutions

​Oplossingen


Wat de vraag ook is, maatwerk is wat ons betreft het antwoord. Door organisaties en bedrijfsprocessen snel te doorgronden, verbanden te leggen en het onderkennen van knelpunten zorgen we voor de beste oplossing voor onze opdrachtgevers.Werken bij USG Finance


Als je bij USG Finance aan de slag gaat, kom je terecht in een goed opgeleid en verbonden team van professionals. We hechten veel waarde aan een informele werksfeer, zonder strak keurslijf, met een goede balans tussen werk en privé.

Oplossingen van USG Finance

​Over ons


Met een unieke combinatie van diensten en de flexibele inzet van finance-professionals bieden we altijd een passende, toekomstbestendige oplossing voor financiële en personele vraagstukken. 

Uitgelichte artikelen
bigdata_website1

Met de uitgave ‘Big Data aan het werk’ (23e in onze Finance Reeks) helpen we u met de eerste stappen richting de implementatie van Big Data en Business Intelligence.
lees verder Bestel de gratis uitgave.
BD&BI_website

Hoe kan een controller Big Data en Business Intelligence (BI) succesvol inzetten? Drie professionals van USG Finance gaven tijdens een inspirerende workshop op de controllersdag antwoord op deze vraag. Wij vroegen spreker Jan Willem van der Schors alles over deze actuele onderwerpen  lees verder Lees verder

Learning-agility-website

In een snel veranderende omgeving moet uw organisatie wendbaar zijn. Dat kan alleen als ook uw medewerkers wendbaar of ‘agile’ zijn. Maar hoe voorspel je de wendbaarheid en toekomstige competenties van toekomstige werknemers?

 ​ lees verder Download de white paper

Werkdag van Remco Blomsma

Ook benieuwd hoe de werkdag van je collega’s eruit ziet? Waar ze nu eigenlijk mee bezig zijn? En waar worden ze enthousiast van – of juist niet? Je leest het in De Werkdag van, deze keer de werkdag van Remco Blomsma, executive consultant.

 ​ lees verder Lees verder
Project-controller_website

Projectbeheersing is een vak apart, dat weet iedere project controller. Alles draait om gecontroleerde projectsturing en een voorspelbare financiële uitkomst, terwijl een project per definitie onzeker is. Iedereen kent voorbeelden van relatief kleine projecten met grote tegenvallers. De oorzaak is negen van de tien keer het ontbreken van projectrisicomanagement.
 ​ lees verder Lees verder
Copyright 2014 USG People