/* End Google Tag Manager */
Skip To The Main Content

Process

Uitdagende projecten, unieke producten

USG Engineering is landelijk een gewaardeerde partner en kennisleverancier in de procesindustrie. Wij schuiven aan bij vooraanstaande opdrachtgevers in de (petro)chemische, offshore-, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Voor specialisten in engineering, maintenance en constructie management bieden wij dan ook interessante carrièrekansen. Van tekenaar tot piping engineer, van voedingstechnoloog tot operator en van supervisor tot projectmanager.

Zelf je carrièrepad uitstippelen

De zekerheid van een dienstverband gecombineerd met gevarieerde projecten, dat zijn de voordelen van werken bij USG Engineering. Wil jij je breed ontwikkelen? Of juist de ultieme specialist worden in jouw vakgebied? Bij USG Engineering stippel jij zelf je carrièrepad uit. Je krijgt een kijkje achter de schermen bij allerlei vooraanstaande bedrijven, switcht tussen projecten en kunt daarbij verschillende rollen innemen. Onze resourceconsultant helpt je om de juiste keuzes te maken en te groeien in de richting die past bij jouw ambities. De juiste opleidingen maken jouw basis nog steviger. Zo maak je snel carrière binnen een organisatie die alle facetten in jouw vakgebied in huis heeft.

"Plannen we samen de volgende stap
in je carrière?"Marly Hendrix

Sales Consultant 

Telefoonnummer  06 38 04 71 65
 Linkedin profiel
 Stuur een e-mail 

Vacatures in dit segment

Of je jouw expertise nu op tijdelijke of op vaste basis in wilt zetten, en of je dat doet bij of via USG Engineering: wij bieden een breed scala uitdagingen, altijd in de vorm die bij jou past!

Experts aan het woord

Onze engineering professionals in Manufacturing vertellen. Lees over hun loopbaan, projecten en (technische) uitdagingen.

Verhalen waar we trots op zijn

USG Engineering werkt klant- en oplossingsgericht. Organisaties en professionals kunnen vertrouwen op een samenwerking gericht op steeds betere prestaties. Wij zijn trots op ons werk!

Vacatures

​Oog voor jou


Bij USG Engineering draait het om jou. We zoomen in op je huidige kennis en ervaring, maar ook op je wensen en plannen voor de langere termijn. Met die basis vinden we de projecten die het beste aansluiten bij jouw expertise en jouw ambitie.​De kickstart van je carrière


Via USG ​Engineering maak je kennis met een grote diversiteit aan bedrijven. Je doet nieuwe kennis op, verbreedt je expertise en werkt actief aan je verdere carrière. Geen dag is hetzelfde.Afwisselende loopbaan met zekerheid


Tijdens je loopbaan bij USG Engineering  blijft jouw tevredenheid voorop staan. Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt, waarmee je regelmatig contact hebt over jouw projecten en jouw ontwikkeling. Want wij zijn er voor jou.
Copyright 2014 USG People