/* End Google Tag Manager */
Skip To The Main Content

Power, Process & Production

Een basis om te excelleren

De combinatie van verregaande kennis, een werktuigbouwkundige achtergrond en een hoog ambitieniveau is een basis om trots op te zijn. Een basis waarmee je bij USG Engineering met open armen wordt ontvangen. Onze opdrachtgevers in de energiemarkt, procesindustrie en de productie van niet-technische eindproducten, kloppen bij ons aan voor professionals die excelleren in hun vak. Die de kennis en motivatie hebben om zelfs de meest complexe vraagstukken op te lossen. Herken jij je hierin? Mooi!

Persoonlijke begeleiding

Wie de beste technisch professionals in huis wil halen, moet wat te bieden hebben. Dat beseffen we bij USG Engineering als geen ander. Daarom kun je bij ons vrijwel altijd rekenen op een vast dienstverband. Dit gaat samen met goede persoonlijke begeleiding van onze resourceconsultant. Jouw persoonlijk ontwikkelingsplan neemt daarbij een belangrijke plek in. Zo geef jij inhoud aan je carrièrewensen, met een werkgever die je stimuleert en faciliteert.

IRO logo

USG Engineering is lid van IRO, de branchevereniging van toeleveranciers in de Nederlandse Olie- en Gasindustrie.

Direct contact

Bel (tegen lokaal tarief) 088-7770361 of stuur een e-mail naar production@usgengineering.nl

Power

Specialisten in een groeimarkt

Energie: bijna iedereen lijkt ermee bezig. De behoefte aan duurzame en energiezuinige oplossingen is groter dan ooit. Als specialist in dit vakgebied kun jij je hart ophalen bij USG Engineering. Beschik jij over verregaande kennis van WKC’s, WKK’s, elektriciteitscentrales, afvalverbrandingsinstallaties, biomassacentrales of alternatieve bronnen? En ben jij thuis in het besturen, optimaliseren, operationeel beheren, controleren en onderhouden van energieprocessen en -systemen? Dan komen wij graag met jou in contact.

Oog voor jouw ontwikkeling

De ontwikkelingen in de energiemarkt gaan snel. Onze voorsprong zit in onze kennis. Om nu én in de toekomst de meest uitdagende opdrachten binnen te halen, investeren we stevig in de expertise van onze technisch professionals. We hebben een eigen opleidingsprogramma ontwikkeld en werken voor bepaalde opleidingen samen met REWIC. Zo houden we jouw kennis up-to-date en zorgen we op de juiste momenten voor verdieping.

Process

Interessante carrièrekansen

USG Engineering is een gewaardeerde kennisleverancier in de procesindustrie. Wij schuiven aan bij vooraanstaande opdrachtgevers in de (petro)chemische, offshore-, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Voor specialisten in engineering, maintenance en constructiemanagement bieden wij dan ook interessante carrièrekansen. Van tekenaar tot piping-engineer, van voedingstechnoloog tot operator en van supervisor tot projectmanager.

Zekerheid, variatie en ontwikkeling

De zekerheid van een dienstverband, gecombineerd met de variatie van detachering: dat zijn de voordelen van werken bij USG Engineering. Als technisch professional in de procesindustrie heb je de kans om je kennis in te zetten voor uiteenlopende wereldspelers en toonaangevende projecten. Dit gaat samen met voortdurende aandacht voor ontwikkeling, opleiding en certificering. Zo leggen we samen de basis voor topprestaties.

Production

Passie voor productieprocessen

Niet-technische eindproducten op food- en non-foodgebied; daar draait het om bij Production. Dat varieert van olie en kunststoffen tot babyvoeding. Blink jij uit in het optimaliseren van productieprocessen? Ben je een expert in lean-trajecten, commissioning of het plaatsen van nieuwe fabrieken? Bij USG Engineering is vrijwel altijd ruimte voor goed opgeleide en ambitieuze technisch professionals. Van production, maintenance en commissioning engineers tot assistent-plantmanagers en veiligheidsdeskundigen.

Samen investeren in kennis

In een team van gedreven technisch professionals werken aan interessante projecten voor een breed scala aan opdrachtgevers: dat is werken bij USG Engineering in een notendop. Met de zekerheid van een dienstverband, goede begeleiding en volop ontplooiingskansen. Want door te investeren in jouw expertise en persoonlijke ontwikkeling, blijven wij interessant voor onze opdrachtgevers. Vanuit kennis het verschil maken is onze gezamenlijke missie!

Vacatures in dit segment

Of je jouw expertise nu op tijdelijke of op vaste basis in wilt zetten, en of je dat doet bij of via USG Engineering: wij bieden een breed scala uitdagingen, altijd in de vorm die bij jou past!

Experts aan het woord

Onze engineering professionals in Power, Process & Production vertellen. Lees over hun loopbaan, projecten en (technische) uitdagingen.

Verhalen waar we trots op zijn

USG Engineering werkt klant- en oplossingsgericht. Organisaties en professionals kunnen vertrouwen op een samenwerking gericht op steeds betere prestaties. Wij zijn trots op ons werk!

Copyright 2014 USG People