/* End Google Tag Manager */
Skip To The Main Content

Power

De basis om te excelleren

USG Engineering is continu opzoek naar werktuigkundige voor diverse energiecentrales in Nederland. De centrales zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de energieproductie waarbij elektriciteit en warmte voor miljoenen huishoudens en bedrijven wordt geproduceerd. De grootste uitdaging is garant staan voor leveringszekerheid en de verduurzaming van de branche. De klant is bezig met de nieuwste en beste technologieën waarbij jij in je functie de kans krijgt om mee te denken aan een slimme en duurzame energietransitie.

Interessante carrièrekansen

USG Engineering is een gewaardeerde kennisleverancier in de powerindustrie. Wij schuiven aan bij vooraanstaande opdrachtgevers. Voor specialisten in engineering, maintenance en constructiemanagement bieden wij dan ook interessante carrièrekansen. Van tekenaar tot piping-engineer, van ​transitietechnoloog tot operator en van supervisor tot projectmanager.

"Plannen we samen de volgende stap
in je carrière?"Jakko Metz

Account Executive 

Telefoonnummer  06 - 42 36 32 86 
 Linkedin profiel
 Stuur een e-mail 

Met ons netwerk geven wij kleur aan jouw carrière. Lees meer over hoe we het doen.

Vacatures

​Oog voor jou


Bij USG Engineering draait het om jou. We zoomen in op je huidige kennis en ervaring, maar ook op je wensen en plannen voor de langere termijn. Met die basis vinden we de projecten die het beste aansluiten bij jouw expertise en jouw ambitie.​De kickstart van je carrière


Via USG ​Engineering maak je kennis met een grote diversiteit aan bedrijven. Je doet nieuwe kennis op, verbreedt je expertise en werkt actief aan je verdere carrière. Geen dag is hetzelfde.Afwisselende loopbaan met zekerheid


Tijdens je loopbaan bij USG Engineering  blijft jouw tevredenheid voorop staan. Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt, waarmee je regelmatig contact hebt over jouw projecten en jouw ontwikkeling. Want wij zijn er voor jou.
Copyright 2014 USG People