/* End Google Tag Manager */
Skip To The Main Content

Creo Parametric trainingen

PTC Creo

Introduction to Creo Parametric

Deze opleiding richt zich op nieuwe gebruikers en heeft als doel hen vertrouwd te maken met de filosofie van Creo Parametric als 3D ontwerpsysteem. We leggen de basis voor parts, assemblies en het afleiden van drawings.

Introduction to Creo Illustrate

Deze module is specifiek ontworpen voor het maken van 3D technische illustraties. In deze cursus leer je hoe je automatisch technische illustraties, animaties, annotaties en markups kunt maken vanuit bestaande of geïmporteerde 3D CAD data.

Creo Parametric - Advanced Assembly Design

In deze training leer je de volledige functionaliteit van assemblages te benutten, zoals deze binnen Creo Parametric aanwezig is.

Introduction to Creo Simulate

Deze training is gericht op nieuwe gebruikers van de Creo Simulate applicatie (voorheen Pro/Mechanica), die productontwerpen willen testen, valideren en optimaliseren. Ook gaan we in op geavanceerde analysetechnieken.

Introduction to Creo Schematics

Deze module leert je hoe je Creo Schematics kunt gebruiken bij het opzetten van schematische diagrammen van elektrische circuits en pijpdiagrammen. Ook zoomen we in op het opzoeken van onderdelenbibliotheek.

Introduction to Creo View MCAD

Deze training leert je over Creo View MCAD en zijn rol als visualisatietool voor Product Data Management systemen. Je leert hoe je producten kunt visualiseren en hoe je kunt navigeren door 2D en 3D modellen, het aanmaken van annotaties en markups.

Creo Parametric - Advanced Modeling

In deze training leer je productiever onderdelen te modelleren met Creo Parametric, door het uitbreiden van de modelleermogelijkheden met extra functionaliteit en technieken.

Creo Parametric - Surfacing

Met behulp van deze module leer je verschillende surface modelleer methodes, waarbij gebruik wordt gemaakt van uitgebreide oefeningen om vervolgens complexe surface geometrie te kunnen maken.

Creo Parametric - Cabling

De training Cabling helpt je bij het opzetten van 3D elektrische schema’s in Creo Parametric, eveneens in combinatie met de in Creo Schematics. Je leert hoe je zowel met als zonder diagrammen een kabelboom uit kunt zetten.

Creo Parametric - Sheetmetal Design

Sheetmetal Design is een vervolgtraining voor het maken van plaatwerk-onderdelen en om plaatwerk features en plaatwerk uitslagen te creëren, buiglengtes aan te passen en solid parts naar plaatwerkproducten te converteren.

Creo Parametric - Detailing

Detailing is een training waarin alle aspecten naar voren komen ten behoeve van het creëren van productietechnische tekeningen en het creëren van een model of samenstellingen.

Creo Parametric - Freeform Surfacing (ISDX II)

De training Freeform Surfacing bevat het ontwerpen van vrije vorm surfaces in combinatie met solid modeling. Door het creëren van vrije vorm curves en surfaces, is de gebruiker in staat om stilistische vormen intuïtief aan te maken.

Creo Parametric - Piping

Met de module Piping leer je o.a. de technieken om mechanische buizen uit te zetten, onderdelen zoals kleppen in deze leidingen op te nemen, het documenteren van de leidingen via stuklijsten en het exporteren naar ISOGEN.

Creo Parametric - Flexible Modeling

In deze module leer je hoe de Flexible Modeling module je eenvoudig kan helpen bestaande geometrische modellen te bewerken. Hierbij kun je gebruik maken van zowel transformatie tools, alsmede pattern- en symmetrische tools.

Creo Parametric - Mechanism Design

Deze module behandelt hoe je met behulp van Mechanism Design Extension (MDX), een bewegings-simulatie kunt uitvoeren en de daaruit resultaten kunt analyseren. De cursus bevat veel praktijkoefeningen.

Creo Parametric - Behavioral Modeling

Deze training bevat een aantal voorbeelden en uitleg ten opzichte van de module Behavioral Modeling, waarmee ontwerpproblemen kunnen worden opgelost.

Creo Parametric - Mold Design

Gedurende deze training leer je hoe je matrijscomponenten en samenstellingen maakt, modificeert en analyseert. Je leert om te gaan met matrijs opbouw, de krimpfactor, lossing, matrijsfeatures en koelsystemen.

Update to Creo Parametric from Pro/ENGINEER Wildfire 4.0

Deze training focust zich op de nieuwe gebruikersinterface, nieuwe technieken en nieuwe functionaliteit van Creo Parametric. Je bent na het volgen van deze training in staat productiever te kunnen werken met Creo Parametric.

Copyright 2014 USG People