/* End Google Tag Manager */
Skip To The Main Content

Manufacturing

Uitdagende projecten, unieke producten

De zekerheid van een dienstverband, in combinatie met de diversiteit van detachering: dat maakt werken bij USG Engineering zo interessant. En natuurlijk de technische vraagstukken die op je pad komen. Elk project kent zijn eigen uitdagingen, of je nu aan de slag gaat als engineer, productontwikkelaar of elektromonteur. Met jouw expertise ben je een onmisbare schakel in de totstandkoming van intelligente machines, geavanceerde gereedschappen en aansprekende consumentenproducten. Het tastbare bewijs van jouw inzet.

Zelf je carrièrepad uitstippelen

Wil jij je breed ontwikkelen? Of juist de ultieme specialist worden in jouw vakgebied? Bij USG Engineering stippel jij zelf je carrièrepad uit. Je krijgt een kijkje achter de schermen bij allerlei vooraanstaande bedrijven, switcht tussen projecten en kunt daarbij verschillende rollen innemen. Onze resourceconsultant helpt je om de juiste keuzes te maken en te groeien in de richting die past bij jouw ambities. De juiste opleidingen maken jouw basis nog steviger. Zo maak je snel carrière binnen een organisatie die alle facetten in jouw vakgebied in huis heeft.

Direct contact

Bel (tegen lokaal tarief) 088-7770363 of stuur een e-mail naar manufacturing@usgengineering.nl

Vacatures in dit segment

Of je jouw expertise nu op tijdelijke of op vaste basis in wilt zetten, en of je dat doet bij of via USG Engineering: wij bieden een breed scala uitdagingen, altijd in de vorm die bij jou past!

Experts aan het woord

Onze engineering professionals in Manufacturing vertellen. Lees over hun loopbaan, projecten en (technische) uitdagingen.

Verhalen waar we trots op zijn

USG Engineering werkt klant- en oplossingsgericht. Organisaties en professionals kunnen vertrouwen op een samenwerking gericht op steeds betere prestaties. Wij zijn trots op ons werk!

Copyright 2014 USG People