/* End Google Tag Manager */
Skip To The Main Content

Hightech, Automotive & Aerospace

Actief op het wereldtoneel

USG Engineering acteert op eredivisieniveau in de hightech-, automotive- en aerospace-industrie. We werken aan betekenisvolle opdrachten en projecten voor spelers op het wereldtoneel. Onze toegevoegde waarde zit in ons vermogen om mensen, kennis en netwerken met elkaar te verbinden. Dankzij onze inzet kunnen onze opdrachtgevers beter presteren, alerter reageren op marktontwikkelingen en de concurrentie een stap vóór zijn.

Voortdurende persoonlijke groei

Om de markt een stap voor te blijven, investeren we continu in kennis. De lat ligt hoog. Je kunt dan ook rekenen op een uitgebreid aanbod van trainingen, cursussen en netwerken. Jouw persoonlijk ontwikkelingsplan vormt het uitgangspunt. De resourceconsultant richt zich op jouw professionele ontwikkeling en begeleidt je bij het behalen van je doelen, terwijl de salesconsultant betrokken is bij de klant en zijn uitdagingen. Het samenspel tussen salesconsultant, resourceconsultant en jou als technisch professional is onze sleutel tot succes.

Direct contact

Bel (tegen lokaal tarief) 088-7770364 of stuur een e-mail naar hightech@usgengineering.nl

Vacatures in dit segment

Of je jouw expertise nu op tijdelijke of op vaste basis in wilt zetten, en of je dat doet bij of via USG Engineering: wij bieden een breed scala uitdagingen, altijd in de vorm die bij jou past!

Experts aan het woord

Onze engineering professionals in Hightech, Automotive & Aerospace vertellen.
Lees over hun loopbaan, projecten en (technische) uitdagingen.

Verhalen waar we trots op zijn

USG Engineering werkt klant- en oplossingsgericht. Organisaties en professionals kunnen vertrouwen op een samenwerking gericht op steeds betere prestaties. Wij zijn trots op ons werk!

Copyright 2014 USG People