/* End Google Tag Manager */
Skip To The Main Content

Energie

Voor specialisten die nooit zijn uitgeleerd

USG Engineering is een betrokken partner van vooruitstrevende netbeheerders, nuts- en telecombedrijven die ervoor zorgen dat Nederland dagelijks stroom hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recriatie. De professionals van USG Engineering werken samen om de energievoorziening voor iedereen betaalbaar, betrouwbaar en duurzaam te maken.

Wil jij net als 55% van de Nederlandse techneuten de wereld een stuk slimmer én duurzamer maken?
Bij USG Engineering ben je verzekerd van een carrière vol groeikansen. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën.

Interessante carrièrekansen

Bij USG Engineering ben je verzekerd van een carrière vol groeikansen. Je zet je in voor de meest uitdagende projecten en werkt intussen aan je eigen ontwikkeling. De wereld van energie en telecom is immers continu in beweging. Jouw kennis dus ook. Wij helpen je om vanuit je specialisme en competenties door te groeien en jouw ambities waar te maken. Aan de hand van jouw persoonlijk opleidingsplan ontwikkel jij je tot dé specialist in jouw vakgebied. Of dat nu hoogspanning, smart grids, windenergie of een heel ander thema is.

Dit zijn de functieprofielen waar we altijd naar opzoek zijn:
- Engineer Elektrotechniek
- Engineer Hoogspanning
- Werkvoorbereider
- Projectleider

"Plannen we samen de volgende stap
in je carrière?"

Dagmar Ochse

Recruiter 

Telefoonnummer  06 57 14 74 46
 Linkedin profiel
 Stuur een e-mail 

Vacatures

​Oog voor jou


Bij USG Engineering draait het om jou. We zoomen in op je huidige kennis en ervaring, maar ook op je wensen en plannen voor de langere termijn. Met die basis vinden we de projecten die het beste aansluiten bij jouw expertise en jouw ambitie.​De kickstart van je carrière


Via USG ​Engineering maak je kennis met een grote diversiteit bedrijven. Je doet nieuwe kennis op, verbreedt je expertise en werkt actief aan je verdere carrière. Geen dag is hierbij hetzelfde.Afwisselende loopbaan met zekerheid

Tijdens je loopbaan bij USG Engineering  blijft jouw tevredenheid voorop staan. Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt, waarmee je regelmatig contact hebt over jouw projecten en jouw ontwikkeling. Want wij zijn er voor jou.

We hebben een Traineeship!

Schneider Electric en USG Engineering bieden net afgestudeerden en professionals de mogelijkheid om te leren en te groeien binnen hun organisatie. Schneider Electric is een internationale organisatie met vestigingen verspreid over meer dan 100 landen. Van de eenvoudigste schakelaars tot complexe operationele systemen, hun technologieën, software en services verbeteren de manier waarop klanten hun activiteiten beheren en automatiseren.

Copyright 2014 USG People