/* End Google Tag Manager */
Skip To The Main Content

Distributienetten

Voor specialisten die nooit zijn uitgeleerd

USG Engineering is een betrokken partner van vooruitstrevende netbeheerders, nuts- en telecombedrijven. Met onze kennis helpen wij onze opdrachtgevers om slim in te spelen op de ontwikkelingen in het vakgebied. Ben jij gespecialiseerd in de distributie van elektriciteit, data, spraak, gas of water? Heb jij die specifieke kennis en een vooruitziende blik? En ben jij nooit uitgeleerd? Kom dan eens praten bij USG Engineering.

Interessante carrièrekansen

Bij USG Engineering ben je verzekerd van een carrière vol groeikansen. Je zet je in voor de meest uitdagende projecten en werkt intussen aan je eigen ontwikkeling. De wereld van energie en telecom is immers continu in beweging. Jouw kennis dus ook. Wij helpen je om vanuit je specialisme en competenties door te groeien en jouw ambities waar te maken. Aan de hand van jouw persoonlijk opleidingsplan ontwikkel jij je tot dé specialist in jouw vakgebied. Of dat nu hoogspanning, smart grids, windenergie of een heel ander thema is.

Direct contact

Bel (tegen lokaal tarief) 088-7770362 of stuur een e-mail naar distributienetten@usgengineering.nl

Vacatures in dit segment

Of je jouw expertise nu op tijdelijke of op vaste basis in wilt zetten, en of je dat doet bij of via USG Engineering: wij bieden een breed scala uitdagingen, altijd in de vorm die bij jou past!

Experts aan het woord

Onze engineering professionals in Distributienetten vertellen. Lees over hun loopbaan, projecten en (technische) uitdagingen.

Verhalen waar we trots op zijn

USG Engineering werkt klant- en oplossingsgericht. Organisaties en professionals kunnen vertrouwen op een samenwerking gericht op steeds betere prestaties. Wij zijn trots op ons werk!

Copyright 2014 USG People