/* End Google Tag Manager */
Skip To The Main Content

Bouw, Installatietechniek & Infra

Kansen verzilveren

Kennis is ons kapitaal. Voor echte specialisten in de bouw, installatie- en infratechniek staan onze deuren altijd open. Samen met vakgenoten werk je aan innovatieve ontwikkelingen en aansprekende projecten. Van de Maeslantkering en de Westerscheldetunnel tot de Noord/Zuidlijn en windparken. Ook zijn onze engineers betrokken bij de bouw en oplevering van grote energiecentrales en zijn we dagelijks actief op Schiphol. Proactief meedenken, kansen verzilveren en gezamenlijk inschrijven op aanbestedingen: voor de mensen van USG Engineering is dit alles de normaalste zaak van de wereld. Voor jou ook?

Voortdurende persoonlijke groei

Om de markt een stap voor te blijven, investeren we continu in kennis. De lat ligt hoog. Je kunt dan ook rekenen op een uitgebreid aanbod van trainingen, cursussen en netwerken. Jouw persoonlijk ontwikkelingsplan vormt het uitgangspunt. De resourceconsultant richt zich op jouw professionele ontwikkeling en begeleidt je bij het behalen van je doelen, terwijl de salesconsultant betrokken is bij de klant en zijn uitdagingen. Het samenspel tussen salesconsultant, resourceconsultant en jou als technisch professional is onze sleutel tot succes.

Direct contact

Bel (tegen lokaal tarief) 088-7770365 of stuur een e-mail naar bouw@usgengineering.nl

Vacatures in dit segment

Of je jouw expertise nu op tijdelijke of op vaste basis in wilt zetten, en of je dat doet bij of via USG Engineering: wij bieden een breed scala uitdagingen, altijd in de vorm die bij jou past!

Experts aan het woord

Onze engineering professionals in Bouw, Installatietechniek en Infra vertellen. Lees over hun loopbaan, projecten en (technische) uitdagingen.

Verhalen waar we trots op zijn

USG Engineering werkt klant- en oplossingsgericht. Organisaties en professionals kunnen vertrouwen op een samenwerking gericht op steeds betere prestaties. Wij zijn trots op ons werk!

Copyright 2014 USG People