/* End Google Tag Manager */
Skip To The Main Content

Partners van USG Engineering

USG Engineering richt zich op relaties en gaat geregeld samenwerkingsverbanden aan voor de lange termijn. Niet alleen met technisch experts en opdrachtgevers, maar ook met organisaties en initiatieven die tot de verbeelding spreken. Zeker als het gedachtegoed en de doelstelling van een initiatief passen bij de visie van USG Engineering. Thema's die onze visie raken zijn: innovatie, duurzaamheid en technologie. 

Die berg komt er

In Nederland een berg bouwen is de overtreffende trap van bergen verzetten! Toch werd na de haalbaarheidsstudie verder gegaan met het ontwikkelen van een prototype. Een multidisciplinair project waar innovatie, duurzaamheid en techniek samenkomen.

Solar Team Twente

Solar Team Twente stimuleert jongeren om te kiezen voor techniek. De World Solar Challenge is een tweejaarlijkse wedstrijd van 3000 km dwars door Australië, voor auto's rijdend op uitsluitend zonne-energie. Met de Red Engine haalde Solar Team Twente als een van de wenige voertuigen de finish.

Shell Eco Marathon

Tijdens de Shelll Eco Marathon strijden teams met een zelfgebouwd duurzaam voertuig om de meeste brandstofefficiency. De uitdaging is om een zo groot mogelijk afstand af te leggen met het energie equivalent van 1 liter Euro 95. Daar komt creativiteit en innovatie bij kijken!

Copyright 2014 USG People