/* End Google Tag Manager */
Skip To The Main Content

Expertise als fundament

Expertise is altijd het fundament voor onze oplossingen. Wij combineren vakmanschap met persoonlijke betrokkenheid. Organisaties kunnen vertrouwen op een samenwerking gericht op steeds betere prestaties. Wij zijn experts voor experts.

Meerdere oplossingen

Onze oplossingen hebben we in verschillende dienstverleningsmodellen gegoten, zodat organisaties steeds kunnen kiezen wat hun het beste past. We kunnen ad hoc samenwerken of een structurele partnership aangaan. Onze totaaloplossingen gaan van advies tot implementatie, lokaal of internationaal. Daarom reiken we altijd meerdere oplossingen aan:
dienstverlening_engineering-uitsnede

Werving & Selectie

> voor als u uw vaste personeelsbestand wilt uitbreiden.

Detachering en Interim Management

> voor als u tijdelijk behoefte heeft aan externe personele ondersteuning.

Training & Advies

> voor als u de kennis en vaardigheden van uzelf en/of uw organisatie wilt verbeteren.

In- & Outsourcing

> voor als u specifieke (werk-)processen projectmatig wilt uitbesteden.

Altijd op maat gemaakt

Steeds meer organisaties zijn op zoek naar een samenwerkingspartner bij wie ze de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van bepaalde werkzaamheden of een deel van het projectresultaat kunnen beleggen. Daarom werken we regelmatig samen op basis van een resultaatverplichting, nemen wij de procesverantwoordelijkheid op ons of werken we met een leveringsverplichting. Voor welke uitdaging u ook staat, USG Engineering biedt altijd een oplossing op maat!

Verder praten over onze oplossingen

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening? Bent u op zoek naar technische expertise of een oplossing voor een technisch vraagstuk?

Bel ons dan op 036 5299255 of vul het formulier in

Copyright 2014 USG People