Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

Uniform pensioenoverzicht (UPO) niet meer per post

11 januari, 2018

Net als alle pensioenuitvoerders, informeert a.s.r. Verzekeringen de (ex-)werknemers jaarlijks over hun pensioensituatie. Dat gebeurt met het Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Dit jaar ontvang je het UPO digitaal van de verzekeraar. Het UPO wordt voor je klaargezet in de digitale omgeving op mijnpensioen.asr.nl.  Alle (ex)werknemers zijn vorig jaar per brief geïnformeerd over de werking van ’mijnpensioen.asr.nl’. Iedereen die al eens heeft ingelogd heeft een e-mail adres in kunnen geven. Als een nieuw UPO beschikbaar is, zal dit ook via e-mail gecommuniceerd worden. De medewerkers die nog geen e-mailadres aan a.s.r. Verzekeringen hebben inmiddels doorgegeven, hebben inmiddels een brief gekregen om dit alsnog te doen. Vervolgens zullen ook zij per e-mail informatie ontvangen hoe het UPO te downloaden is. 

Er worden dus vanaf heden geen UPO’s meer per post verstuurd. Indien jullie hier vragen over hebben, deze kunnen worden gesteld aan verzekeringen@usgpeople.nl.

Meerdere werkgevers gehad? Voor een compleet overzicht van al je UPO’s kun je ook terecht bij mijnpensioenoverzicht.nl.

 
Copyright 2014 USG People