Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

Even voorstellen… de nieuwe USG-collega’s!

11 januari, 2018

Afgelopen maanden zijn er weer meerdere nieuwe collega’s bij USG MarCom gestart. Heb je ze nog niet gezien of gesproken? Geen nood, hieronder stellen ze zichzelf kort voor.

Anne Martien van Laarhoven – MarCom professional

 ‘Na een aantal jaren als freelance  communicatieadviseur ben ik blij dat ik bij USG zowel  de vaste baan als de afwisseling van verschillende  opdrachten heb gevonden! Na mijn rechtenstudie heb  ik gewerkt bij diverse overheden, waarna ik via het  projectmanagement heb gekozen voor het vak van  communicatieadviseur. In die rol verbind ik graag  mensen en organisaties met elkaar. Daarbij is het  maken van de vertaalslag van (juridische) taal naar  begrijpelijke tekst iets wat ik goed kan en graag doe. 


Ik ben getrouwd en heb 2 studerende kinderen die niet meer thuis wonen. Inmiddels heb ik dus weer meer tijd voor mijn hobby’s, zoals fietsen, skiën en tennissen.’ 


Sophie van der Zee – MarCom professional

 Mijn naam is Sophie van der Zee, ik ben 27 jaar en woon in  DenBosch. Sinds 1 december ben ik werkzaam bij USG. Na  mijn studie Communicatiewetenschappen heb ik 5 jaar  werkervaring in de marketing opgedaan. De afgelopen 3 jaar  werkte ik bij Eliza was here, de reisorganisatie. Daar was ik  verantwoordelijk voor alle marketing op de Nederlandse markt  (zowel offline als online marketing). Woorden als brand  strategie, e-commerce en media-inkoop passen helemaal in  mijn straatje. Ik vind het dan ook leuk om een brede rol in te  vullen.

Verder ben ik een echte theedrinker, houd ik van gezelligheid, en ben ik een familiemens. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker te koken en een wijntje te drinken. Daarnaast doe ik graag aan yoga. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Vivianne van Lisdonk – MarCom professional


Roos Freriks – Commercieel consultant

 Vanaf 1 november ben ik, Roos Freriks,  aan het werk  als Commercieel Consultant binnen USG. Veel van de  collega's heb ik op en buiten kantoor al mogen  ontmoeten, maar lang niet iedereen. Na mijn studie  toegepaste psychologie te hebben afgerond in  september kon ik vrijwel meteen van start in mijn  jonge, energieke team. Ik kom uit het stadje Zevenaar  en ben hard op zoek naar een leuke woning in  Arnhem waar ik samen ga wonen met mijn vriend. 

Mijn grootste hobby is lekker eten en vind het daarbij fijn om in gezelschap te zijn van vrienden. Een mooie gelegenheid om nog meer mensen te leren kennen is ook de wintersport, waar ik al veel zin in heb. 


 Marije Schiffelers – MarCom professional

 
Mijn naam is Marije Schiffelers en afgelopen week ben ik het  nieuwe jaar goed gestart als Marketing Communicatie  Professional bij USG MarCom. Momenteel ben ik werkzaam  bij USG MarComop ons kantoor in Utrecht totdat ik aan de  slag kan bij een mooie opdracht! 

 Aangezien ik de meesten van jullie (nog) niet heb ontmoet op  kantoor zal ik mij via deze weg kort voorstellen. Na het  afronden van een Master Marketing in 2016, heb ik drie  maanden door Zuidoost-Azië en Australië gereisd.


Hierna heb ik als Junior Content Marketeer bij een internetbureau in Nijmegen gewerkt. In deze functie hield ik mij voornamelijk bezig met het schrijven van nieuws-, pers- en blogberichten. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het opzetten van een online nieuwsportaal waar dagelijks nieuwe content werd gepubliceerd. In mijn werk als MarCom Professional hoop ik veel brede ervaring op te doen bij zowel profit- als non-profitorganisaties. Ik kijk uit naar een mooie tijd bij USG MarCom en wellicht tot gauw!


Ook onlangs begonnen als ​MarCom Professional: Melanie Marcus.

Foto Voorstellen Melanie MarcusCopyright 2014 USG People