Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

USG neemt een mooie stap in het bieden van een totaaloplossing voor Dexia

10 januari, 2018

USG Legal zit sinds januari 2009 middenin de afwikkeling van het aandelenleasedossier van Dexia. Op locatie Zuidas begeleidt een flexibel projectteam van 15-20 juristen Dexia in de wirwar van juridische procedures waarin het bedrijf sinds 2004 zit.

De projectgroep voert diverse werkzaamheden uit tijdens een zaak: van het treffen van een schikking buiten procedure tot en met het doorprocederen in appel. Er wordt contact onderhouden met verschillende rechtbanken en hoven. Een klein vast team zorgt voor de continuïteit en kenniswaarborging, voor het overige wordt gebruik gemaakt van een flexibele schil. Er wordt dan snel ingespeeld op verwachte én onverwachte pieken en dalen in de werkvoorraad. Al met al een mooie stap in het bieden van een totaaloplossing voor Dexia.

Wij werken samen
Tot juni 2017 had Tjeerd van Ginkel de leiding over dit project. In juli 2017 werd dit overgenomen door Yvette Oeben en Jillis van Staveren. Een transitie die dankzij de inzet van alle betrokkenen prima is verlopen. Na de overstap verloopt het project in een goed ritme en ook in 2018 draagt dit team een steentje bij aan de toekomst van USG. 

Copyright 2014 USG People