Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

Trainingen en opleidingen in 2018

20 december, 2017

Afgelopen jaar bood USG Legal diverse traineeships, leergangen en interne trainingen aan. In het nieuwe jaar hebben wij wéér een mooi aanbod voor jullie! Naast de leergangen AWB en Omgevingsrecht staat er ook privacyrecht op het programma. Zowel het traineeship USG Legal als de inhoudelijke traineeships civielrecht, arbeidsrecht en de lunchbijeenkomsten binnen de businessline dossiers komen weer langs in 2018!

Er wordt een aanzienlijk aantal trainingen en opleidingen aangeboden. Via het maandelijkse overzicht op intranet houden wij jullie graag op de hoogte.

Interne expertise
Het is goed om te zien dat de expertise van onze collega’s steeds vaker wordt gebruikt. Dat is te zien in het aanbod van trainingen en opleidingen waarbij collega’s in de rol van docent stappen. Hier maken wij steeds vaker gebruik van en vinden dat erg leuk om te zien.

Online seminar
Veel vakinhoudelijke kennis wordt opgedaan door het volgen van een webinar (online seminar). Komend jaar kunnen wij weer gebruik maken van het webinar abonnement bij de Academie voor de Rechtspraktijk. Zij hebben een aanbod van ruim 200 seminars, waaronder: bestuursrecht, civielrecht en arbeidsrecht. Op ons verzoek is ook vreemdelingenrecht en verzekeringsrecht toegevoegd.

Alle juridisch consultants van USG hebben toegang tot dit abonnement. Je dient je jaarlijks opnieuw aan te melden. Een instructie voor het aanmelden volgt binnenkort. Het actuele aanbod vind je hier.

Aanmelden én afmelden
Het animo voor de trainingen is groot en cursussen zitten snel vol. Helaas meldt niet iedereen zich af als diegene onverhoopt niet kan. Daarom het verzoek echt aanwezig te zijn voor een training na aanmelding of je tijdig af te melden als je echt niet kunt komen. Stuur deze afmelding naar de docent (vaak een collega) en naar de organisatie. Wij moeten rekening houden met catering en bij een afmelding kun je plaats maken voor iemand op de reservelijst.

De toenemende samenwerking tussen USG Legal, USG MarComSales en USG Finance is ook op het gebied van training en opleiding merkbaar. Er worden gezamenlijk interne trainingen door de drie labels georganiseerd. Ook hiervan houden we je op de hoogte zodat collega’s aan kunnen sluiten waar mogelijk.

Samen op naar een mooi en leerzaam 2018!

Copyright 2014 USG People