Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

ICT/Facilitair: 2017 in hoogtepunten

20 december, 2017

2017 was een mooi jaar met vele uitdagingen. Met name de afgelopen maanden speelde er veel bij ICT/Facilitair. Er zijn veel dingen opgepakt, hieronder enkele hoogtepunten:

  • In september is USG Engineering vertrokken uit de vleugel op de begane grond. USG Legal trok hier vervolgens in. Het hele team Juristen is intern verhuisd. Vele technische IT aanpassingen zijn gedaan. Gebruikers zijn worden aangemaakt en kregen uitleg  over de werkwijze.
  • Door de wissel van pandeigenaar in augustus is een andere beheerder aangesteld. Per direct werd een nieuw parkeersysteem ingezet waarbij iedereen een nieuwe pas ontving.
  • De migratie van T-Mobile naar Tele2 heeft veel in werking gezet. De T-Mobile abonnementen waren niet vrij om te zetten. Eind september is het gelukt om iedereen over te zetten naar Tele2.
  • Per 1 november is de financiële administratie van USG Legal en USG Marcom naar Utrecht gegaan. Voorheen zat de financiële administratie in Almere. De ommezwaai bracht enkele nieuwe werknemers en veel functionele vragen met zich mee.

Januari zal de maand van de afronding zijn. Het eerste project dat wordt opgepakt in 2018 is een update van Synergy. Wij gaan op volle kracht vooruit naar 2018!

Copyright 2014 USG People