Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

Communiceren als één USG Professionals

20 december, 2017

Om eenduidig en consequent te communiceren als één USG Professionals, houden we een opschoonactie. Dat houdt in dat we de bestaande communicatiemiddelen, van de drie labels, herzien met de juiste huisstijl. Relevante documenten zijn opgevraagd bij de drie labels en samen met een vormgever worden nieuwe standaard templates ontwikkeld. Denk hierbij aan templates voor offertes, presentaties, brieven en documenten in diverse bestandsformaten.  

Daarnaast komen er boiler plates. Een boilerplate is een korte tekst met het bedrijfsprofiel van USG Professionals die zonder veel aanpassingen kan worden hergebruikt. Deze teksten kunnen bijvoorbeeld worden geplaatst bij een vacature, offerte en LinkedIn.

We houden jullie op de hoogte.  Zodra het project is afgerond en de templates en formats klaar zijn, krijgt iedereen bericht hierover.

Copyright 2014 USG People