Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

New Business

23 oktober, 2017

Om mee te gaan in de veranderende markt en in lijn met de nieuwe strategie wordt er bij USG MarCom ​hard gewerkt aan ​new business development. We vertellen je graag over de ontwikkelingen hiervan.

New Business Solutions
In het voorjaar zijn Yvonne Wiersma & Carolien Wetzels samen met Marieke van Os van start  gegaan met het invullen van hun rol New Business Solutions. Het doel daarbij is om een groei te realiseren binnen de nieuwe vormen van dienstverlening.

Carolien en Yvonne zijn het eerste aanspreekpunt voor collega’s met vragen of kansen die zij op dit gebied signaleren. Het maandelijkse salesoverleg is een van de resultaten van deze samenwerking. Tijdens het eerste overleg op 18 september stond de salespitch centraal die passend is bij de nieuwe strategie.

Werving & Selectie; Wij Werken Samen
​Ook zijn Carolien Wetzels en Yvonne Matze sinds de zomer bezig met het ontwikkelen van een nieuw concept voor onze Werving & Selectie-dienstverlening. Vanuit de belofte “Wij Werken Samen” bieden wij onze opdrachtgevers een totaalpakket aan oplossingen. Daar hoort ook bij dat we hen ontzorgen in het formeren van hun MarCom-kernteam. 

Dat vraagt een hele andere aanpak, werkwijze en dynamiek dan bij het realiseren van flexibele oplossingen. Ook zijn er meer kansen om een partnership te creëren.
Wij zijn ervan overtuigd dat we in deze krappe(re) markt zowel onze opdrachtgevers als professionals verder helpen door talenten en ambities te koppelen en te matchen op waarden en ambities. 

Op korte termijn organiseren Carolien en Yvonne brainstormsessies met recruitment en enkele accountmanagers. Zij stellen jullie hiervan op de hoogte. Van de interim professionals, als ambassadeurs voor USG MarCom, vragen wij jullie oren en ogen open te houden voor kansen in jullie netwerk op het gebied van Werving & Selectie.

 

Copyright 2014 USG People