Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

Vakgebied enorm in beweging

23 oktober, 2017
Een enorme dynamiek; dat kenmerkt momenteel onze afdeling sales. Ons vakgebied is enorm in beweging. Want niet alleen werken wij momenteel aan zo’n 170 opdrachten, ook zijn wij de afgelopen maanden druk bezig met aanbestedingen. En niet zonder resultaat; bij COA gaan we aan de slag als partner! Ook hebben we ‘New Business Solutions’ vorm gegeven.

Door al deze positieve ontwikkelingen, is er veel werk voor ons sales team. Daarom zijn we extra blij met onze nieuwe aanwinst Lotte Dijkstra. Zij is per 1 september aan de slag gegaan als accountmanager.
Copyright 2014 USG People