Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

Trainings- en opleidingsbeleid MarCom in de lift

23 oktober, 2017

In 2017 hebben wij goede stappen gezet richting ons trainings- en opleidingsbeleid. Hierbij houden we rekening met junior, medior en senior niveau. Zo heeft Sandra de Snoo enkele trainingen gegeven over storytelling, hebben enkele medewerkers kennis kunnen maken met de beginselen van Scrum en bieden wij de mogelijkheid een opleiding business Engels te volgen. 

Daarnaast zijn op 20 oktober 15 enthousiaste collega’s het traineeship begonnen. Als trainee kunnen zij zich in korte tijd op professioneel en persoonlijk vlak ontwikkelen. Gedurende een half jaar krijgen ze begeleiding van een coach, individueel en in groepsverband. Ook volgen ze diverse trainingen, zoals: adviesvaardigheden, pitchen/presenteren, overtuigingskracht/body language, getting organised, creatief denken/brainstormen. De trainees volgen dit traject naast het reguliere werk.

 

Wij vinden het belangrijk dat er meer samenwerking ontstaat tussen het commercieel team en de professionals. Dit doen wij door onze trainingen en opleidingen voor alle collega’s beschikbaar te maken. Zo leren wij elkaar beter kennen en weten we elkaar beter te vinden. Dit is een prima bodem voor een goede samenwerking. En een goede samenwerking is weer van groot belang voor een gezonde organisatie! 

Ook in 2018 bieden wij weer diverse trainingen en cursussen op maat aan. Hierbij kijken we naar een goede aansluiting op de persoonlijke ontwikkelpunten en ambities en trends in de markt.

 

Copyright 2014 USG People