Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

Even voorstellen: Wilco Rossewij en Olivier van der Meijden

23 oktober, 2017
Wij zijn Wilco Rossewij, IT medewerker, en Olivier van der Meijden, ICT & FD manager. Ik, Olivier, ben al meer dan 15 jaar werkzaam voor USG Legal. In deze 15 jaar heb ik al diverse migraties meegemaakt. Wilco is sinds maart 2016 werkzaam voor onze organisatie(s) en is ondertussen al aardig ingeburgerd.

In principe zijn wij aanspreekbaar voor alle IT zaken. Dat is op dit moment nog wat ingewikkeld omdat dit deels via USG People loopt, denk aan FMS en Wifi. Wel kunnen we direct hulp bieden voor zaken waar wij zelf het beheer over hebben. Daarnaast nemen we graag gebruikersvragen aan over bijvoorbeeld Office applicaties als Word, Excel en Powerpoint.

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het afwikkelen van de data migratie van ​USG Marcom. Tussendoor behandelen we verlopen wachtwoorden (na 90 dagen), maken nieuwe medewerkers aan en zorgen voor de juiste Synergy licenties en allerlei ad hoc zaken.

Mocht je onze hulp nodig hebben? Wij zijn bereikbaar op het nummer: 030- 230 59 59.
Copyright 2014 USG People