Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

Parkeerbeleid Euclideslaan

17 oktober, 2017

De verhuurder van ons kantoor heeft een nieuw parkeer- en toegangssysteem geplaatst. Dit betekent dat wij op een andere manier toegang krijgen tot de entree, het parkeerdek en de parkeergarage. De verhuurder heeft hiervoor gekozen omdat het vertrouwde systeem verouderd was en omdat het, regelmatig, voorkwam dat niet alle medewerkers met een toegangspasje gebruik konden maken van een parkeerplek. 

Als je op kantoor aanwezig wilt zijn, dan kun je contact opnemen met business support (Natasja en Lindsey) en je aanmelden als bezoeker. Zo krijg je toegang tot een parkeerplaats. Indien de parkeerplaatsen al bezet zijn, dan kan je parkeren bij parkeergarage De Uithof. Vanaf deze parkeergarage vertrekt om de tien minuten een bus ​zodat je in ongeveer tien minuten op ons kantoor kunt zijn.

Copyright 2014 USG People