Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

Groei in professionals

16 oktober, 2017

Sinds begin van dit jaar hebben een heldere doelstelling voor ogen; we willen het aantal Marketing en Communicatie professionals flink laten groeien! Om dit doel te bereiken, organiseren wij maandelijks selectieavonden en hebben we een professionaliseringslag gemaakt in het selectieproces.

Selectieavonden

Op een selectieavond kan een kandidaat bepalen of hij/zij binnen USG MarCom past en of dit de functie is waarin hij/zij stappen gaat maken. Naast het spreken van de recruiters, krijgen kandidaten ook de mogelijkheid deel te nemen aan een workshop presenteren (onder de bezielende leiding van onze collega Sandra de Snoo of Tom Willemsen). Kandidaten hebben tijdens deze avond genoeg ruimte ons te leren kennen en wij bieden hen de ruimte ons te overtuigen waarom zij collega moeten worden. De dag na de selectie-avond krijgt iedere kandidaat al een terugkoppeling. 

Selectieproces

Onze recruiters selecteren, naast werkervaring en vaardigheden, nu ook gericht op competenties en learning agility (het vermogen om in een nieuwe situatie snel nieuw en effectief gedrag te ontwikkelen). Hiervoor maken wij gebruik van de online assessments van HFM Talentindex.

Resultaat

Het resultaat mag er zijn: momenteel hebben wij al 76 professionals in dienst. We willen echter blijven groeien! Op dit moment hebben we vooral behoefte aan professionals met ervaring binnen gemeenten, provincies, rijksoverheid en ZBO’s.

Ken jij iemand met deze ervaring en is deze persoon ook ondernemend en wendbaar? Stuur dan een e-mail naar recruitment met daarin het CV en de motivatie van de kandidaat. Wij nemen rechtstreeks contact op met de aangedragen kandidaat en brengen jou op de hoogte houden van de verdere procedure. Als de aangedragen persoon bij ons in dienst komt, ontvang je hiervoor een bonus. Alvast veel dank voor jouw hulp.

Copyright 2014 USG People