Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

Nieuw automatiseringssysteem: RIS/e-Synergy

16 oktober, 2017

Zoals je weet werken wij sinds kort met een nieuw automatiseringssysteem, een combinatie van RIS en e-Synergy. Bij het maken van de keuze voor een nieuw automatiseringssysteem, hebben we continue één duidelijk doel voor ogen gehad; het moest een systeem worden dat onze strategie volledig ondersteund. Dat hebben we gevonden in deze combinatie.

Door korte tijdslijnen en de tussenliggende vakantieperiode was de uitrol van het systeem een uitdagend project. Uiteindelijk zijn we begin september live gegaan met een 90% werkende functionaliteit. De twee weken daarna hebben we benut voor het oplossen van alle bekende issues. Het registeren en goedkeuren van uren door opdrachtgevers, heeft helaas wat langer geduurd. Hier hebben technische problemen ons parten gespeeld.

Momenteel werken alle processen in het systeem naar behoren. Wel vragen we je nog wat geduld te hebben als het gaat om ondersteuning. Hoewel onze collega’s op kantoor (commercie en ondersteuning) een training hebben gehad voor het gebruik van het nieuwe systeem, moeten zij ook de ruimte krijgen om meer ervaring op te doen en daardoor de mogelijkheden van het systeem nog beter te leren kennen.

Copyright 2014 USG People