Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

Even voorstellen: Simone van de Velde

16 oktober, 2017

Sinds mei dit jaar werk ik bij USG ​MarCom als executive consultant. Van 2008 -2016 heb ik bij USG MarCom als professional gewerkt. Nu werk ik samen met de executives van USG Finance en USG Legal aan de herpositionering van USG Professionals.​ Wij verbinden de drie labels en maken onze totale dienstverlening ‘toekomstproof’.

Bij USG MarCom ben ik de schakel tussen accountmanagers, opdrachtgevers, en professionals. Ik ben continu op zoek naar mogelijkheden om samen met collega’s de dienstverlening aan onze opdrachtgevers te optimaliseren. Daarbij kijk ik naar de dienstverlening van USG, de aansluiting bij de veranderende markt en de behoefte(n) van opdrachtgevers. Feitelijk sta ik dus met mijn ene been in de dagelijkse operatie, en met het andere been in de toekomst.

Op 31 oktober heb ik een toekomstdenken sessie gehouden binnen MarCom met een mooie mix van accountmanagers, interim professionals en recruitment. We hebben van gedachten gewisseld en met elkaar gediscussieerd over hoe de toekomst van USG Professionals er uit zou moeten zien. In het voorjaar geven we hier een vervolg aan.

 

Copyright 2014 USG People